EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası’ndan Tapusu Olanlara 17.500 TL Hızlı Ödeme!

Ziraat Bankası’nda İpotekli İhtiyaç Kredisi! 17.500 TL Hemen Ödenecek

Ziraat Bankası İpotekli İhtiyaç Kredisi Özellikleri

Ziraat Bankası, nakit sıkıntısı çeken ve acil paraya ihtiyacı olan kişilere yeni bir kampanya duyurusu yaparak destek olmaktadır. Bu yeni kampanya sayesinde, kredi çekmekte zorlanan tapu sahiplerine ipotekli ihtiyaç kredisi sunulmaktadır. İşte bu kredi paketinin özellikleri:

1. İpotekli ihtiyaç kredisi için kullanılabilecek maksimum kredi limiti, konutun ekspertiz değerinin %80’i, iş yerinin ekspertiz değerinin %75’i ve imarlı arsanın %50’sidir.

2. Kredi tutarlarına göre farklı vade seçenekleri sunulmaktadır. 50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya kadar vade, 50.001 TL ile 100.000 TL arasındaki krediler için 24 aya kadar vade ve 100.001 TL ve üzeri olan krediler için ise 12 aya kadar vade imkanı bulunmaktadır.

3. Kredi talep edilen gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilmektedir. Şubelerimizce gerekli görüldüğü durumlarda ek teminat istenebilir.

4. Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası ürünlerini sunmaktadır.

Ziraat Bankası İpotekli İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı

Bankamızın ihtiyaç kredisi faiz oranları, kişinin kredi notu baz alınarak belirlenmektedir. Bu nedenle, ipotekli kredi için faiz oranı hesaplamaları şubelerimize başvurarak yapılmalıdır. Ancak normal kredi paketi ile hesaplama yaparsak, 36 aylık vadeyle 17.500 TL kredi için aylık taksit tutarı 986,90 TL olarak gerçekleşmektedir.

Ziraat Bankası ipotekli kredi paketinde, kişinin kredi notuna bağlı olarak verilecek olan kredi limiti değişiklik göstermektedir. Kişinin gösterdiği ipotek tapusunun değeri üst limit olarak kabul edilmektedir. Kredi başvurusu ise Ziraat Bankası şubelerine tapu belgesiyle yapılabilmektedir.

Ziraat Bankası'ndan Tapusu Olanlara 17.500 TL Hızlı Ödeme!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.