EkonomiGenelTürkiye

DEÜ 7 Büro Personeli ve Hemşire İş İlanı

Üniversite Personel Alımı İş İlanları

Rektörlük Tarafından Büro Personeli ve Hemşire Alımı Yapılacak

Dokuz Eylül Üniversitesi, büro personeli ve hemşire alımı yapacak. Bu iş ilanına başvurabilmek için önlisans veya lisans mezunu olmanız gerekmektedir.

Başvuru Kriterleri

Büro personeli alımı: Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, İnsan Kaynakları Yönetimi, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümlerinden birinde meslek yüksekokulu mezunu olmanız gerekmektedir. Ayrıca Millî Eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar İşletmenliği sertifikasına sahip olmanız istenmektedir. Başvuru yapılacak tarih itibariyle 31 yaşından büyük olmamanız gerekmektedir.

Hemşire alımı: Hemşire lisans mezunları arasından alım yapılacaktır. Sağlık Bakanlığı Onkoloji Hemşireliği ve Yoğun Bakım Hemşireliği bölümlerinden mezun olmanız istenmektedir. Son başvuru tarihinde 36 yaşından büyük olmamanız gerekmektedir.

Kamu Personeli Alımı Başvuruları

Bu ilana başvurular 15 Eylül 2023 tarihinde başlamıştır. Son başvuru tarihi 29 Eylül 2023 olarak belirlenmiştir. Başvurularınızı Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığı’na şahsen veya posta yoluyla yapmanız gerekmektedir.

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar sadece bir kadroya başvurabileceklerdir. Birden fazla kadroya başvurmak isteyen adaylar başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Başvuruların Değerlendirilmesi

Başvurular, Üniversite tarafından oluşturulan inceleme komisyonu tarafından değerlendirilecektir. İlgili alanlardaki 2022 KPSS puanlarına göre başvurular incelenecektir. Başvurular tamamlandıktan sonra, atanmaya hak kazanan asil adaylar ve yedek adaylar 10 iş günü içinde Üniversite’nin resmi internet sitesinde ilan edilecektir.

Başvuru kılavuzu için tıklayınız.

DEÜ 7 Büro Personeli ve Hemşire İş İlanı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.