EkonomiGenelTürkiye

“Gece yarısı 23:59’da 35.000 TL hesaplarına tanımlandı! Ziraat Bankası, Akbank, Halkbank, İş Bankası, Yapı Kredi hesabı olanlar için.”

Gece yarısı 23:59’da hesaplara 35.000 TL tanımlandı! Ziraat Bankası Akbank Halkbank İş Bankası Yapı Kredi hesabı olanlar – Banka hesabı olan milyonlarca kişiye son dakika duyurusu ile müjde verildi.

Bankalar Hazır Kredi Paketleriyle Müşterilerine Kredi Limitleri Tanımlıyor

Ay sonunu getirmekte zorlanan vatandaşlar, bankalardan kredi onayı almak için soluğu bankalarda aldı. Ancak ne yazık ki bankaların kredi musluğunu kapatmasıyla birlikte kredi onayı almak daha da zorlaşmıştı. Bankalar, yoğunluğu azaltmak ve kredi faiz oranlarını arttırmak için yeni bir hamle yaparak hazır kredi paketleri ile müşterilerine kredi limitleri tanımlamaya başladı.

Ziraat Bankası, İnternet Üzerinden Anında Kredi Onayı Veriyor!

Türkiye’nin en büyük bankası olan Ziraat Bankası, son dönemde rekor başvurular alarak internet üzerinden kredi onayı vermeye başladığını duyurdu. Ziraat Bankası hesabı olan ve internet şubesi müşterileri, uygulama üzerinden kredi onayı alabilecek. Bankanın yaptığı açıklamada, “Dijital Kredi ürünümüze İnternet Şube veya Ziraat Mobil üzerinden hemen başvurun, krediniz hesabınıza şubeye gitmeden geçsin” ifadelerine yer verildi.

Akbank Hazır Kredi Limiti Tanımlıyor! Ön Onaylı Kredi Nasıl Çekilir?

Akbank müşterileri için de hazır kredi limiti tanımlanıyor ve bu limiti çekmek isteyen kişilerin yapması gereken tek şey hesaplarına giriş yapmak. Kredi notu yüksek olan kişilere yönelik banka tarafından limit tanımlanırken, aylık gelir tutarına göre limit değişiklik gösterecek. Akbank hesabı olan kişiler, hesaplarına giriş yaparak krediler bölümünü ziyaret ederek bu limiti öğrenebilirler.

Yapı Kredi Bankası Hazır Kredi Limiti Nasıl Çekilir?

Yapı Kredi Bankası da müşterilerine yönelik hazır kredi limiti tanımlarken, bu limitler kişinin internet şubesine giriş yaptığında ana ekranda görüntülenir.

Dün gece güncelleme yapan bankalar, internet şubesi müşterisi olan kişilerin hemen uygulamaya giriş yaparak adlarına bu tür bir limit tanımlanıp tanımlanmadığını öğrenebileceklerini duyurdu. Eğer adlarına limit tanımlandıysa, hemen bu tutarı çekebilir ve şubeye gitmeden hesaplarına aktarabilirler.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.