EkonomiGenelTürkiye

“Simit Sarayı halka arz tarihi ve hisse fiyatı bilgileri”

Türkiye’deki Şirketler Borsaya Açılmaya Devam Ediyor

Simit Sarayı, üretimini gerçekleştirdiği ünlü mamuller ve yurtdışına kadar uzanan bayi ağıyla tanınan bir şirkettir. Son olarak Simit Sarayı, halka arz kararı almıştır ve onay süreci SPK tarafından tamamlanmıştır. Peki, Simit Sarayı halka arz edilecek mi? İşte detaylar.

Simit Sarayı İçin Halka Arz Fiyatı Belirlendi

SPK, DMR Unlu Mamuller Üretim Gıda Toptan Perakende İhracat AŞ için Simit Sarayı markası altında halka arz onayını vermiştir. Halka arz edilecek hisse başına fiyat da belirlenmiştir.

Simit Sarayı Halka Arz Fiyatı Ne Kadar?

Simit Sarayı’nın halka arzı için SPK, hisse başına 10,24 TL fiyat belirlemiştir. Bu fiyatın oldukça iyi olduğu değerlendirilmekte ve yeni bir rekorun kırılabileceği konuşulmaktadır.

Sermaye Artırımı Ne Kadar Olacak?

SPK’nın onay verdiği halka arz işlemiyle Simit Sarayı, 75.000.000 TL tutarında bir sermaye artırımı yapacak. Bir lotun fiyatı ise 10,24 TL olacak. Mevcut sermayenin ise 110.300.000 TL olduğu bilinmektedir. Halka arz sonrasında yapılan sermaye artırımı ile mevcut sermaye 185.300.000 TL’ye yükselecektir.

Hangi Bankalarda İşlem Yapılacak?

SPK’nın onayını alan Simit Sarayı’nın halka arz işlemi, hangi aracı kurumlar ve bankalar aracılığıyla gerçekleşeceği henüz belirtilmemiştir. Bu teknik detaylar, yakın bir zamanda kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Halka Arz Tarihi Ne Zaman?

Simit Sarayı’nın halka arz tarihleri henüz belirlenmemiştir. Planlamalar yapılarak, ilan edilecek halka arz tarihleri kısa bir süre içerisinde duyurulacaktır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.