EkonomiGenelTürkiye

AJet, Deneyimli ve Yeni Yetenekler Arıyor.

Premium Kabin Memuru Alımı ve Türkiye’nin En İyi İş İlanları

Tecrübeli Kabin Memuru Alımı

Deneyimli bir kabin memurusu olarak AJet havayolu şirketinde istihdam edilmek istemez misiniz? AJet, tecrübesiz kabin memuru, 2. pilot ve kaptan pilot kadrolarında alım yapacak. Bu alımlar için KPSS puanına ihtiyaç duyulmamaktadır. 81 şehirden yapılan başvurular kabul edilecektir. Kamupersonelialim.com olarak, size gerekli şartları sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Tecrübesiz Kabin Memuru Alımı

Airline sektöründe tecrübeli kabin memuru olarak çalışmadınız mı? Endişelenmeyin, AJet şirketinde tecrübesiz kabin memuru olarak da iş imkanı bulabilirsiniz. Şartlar, tecrübeli kabin memuru alımı için belirtilenlerle aynıdır. Tek fark, tecrübe gereksiniminin olmamasıdır.

2. Pilot Alımı

Lise veya eşdeğer bir okuldan mezun olan adaylar, AJet havayolu şirketinde 2. pilot olarak iş bulma fırsatına sahiptir. Alımlar için şirketin ana üs olarak belirlediği yere yerleşme şartı vardır. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için geçerli olan bu alımlarda, mavi kart sahipleri başvurularını iletebilirler, ancak Türkçe dilinde akıcı olmaları gerekmektedir. B737 uçaklarının bilgisine sahip olmanız gerekmektedir.

Kaptan Pilot Alımı

En az 4000 saat uçuş deneyimi olan ve 27 ton üzeri uçaklarda en az 1000 saat uçuş deneyimi olanlar AJet havayolu şirketinde kaptan pilot olarak işe alınabilirler.

Başvuru İçin Şekil ve Tarih

Bu ilanla ilgileniyorsanız, başvurular başlamıştır. Son başvuru tarihi 31 Ekim 2023 (saat: 14:00) olarak belirlenmiştir. Başvurularınızı elektronik olarak, https://ajet.hrpeak.com/jobs adresi üzerinden yapmanız gerekmektedir.

AJet, Deneyimli ve Yeni Yetenekler Arıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.