EkonomiGenelTürkiye

Et ve Süt Kurumu İŞKUR İlanı ile 2 Sürekli İşçi Alımı

Kasap İşçisi Alımı İçin İŞKUR İlanları Duyurusu

Kamu İşveren İstihdamı

Sivas Et Kombinası Müdürlüğü, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere kamu işveren statüsünde daimi kadroda 2 kasap kadrosunda işçi alımı yapacak. İşçilerin seçimi, kurum tarafından gerçekleştirilecek kurayla belirlenecektir. Kamupersonelialim.com ekibi olarak gerekli şartları size sunuyoruz.

Kamu İşçi Alımı Müracaat Kriterleri

Kamu kurumu tarafından belirlenen özel şartlara göre, kasaplık alanında kalfa, usta veya usta öğretici belgesi gerekmektedir.

Ayrıca, sağlık kurulu tarafından onaylı olarak tehlikeli sınıfta çalışabileceğinizi ve bulaşıcı hastalığınızın olmadığını beyan etmeniz gerekmektedir.

Görevinizi yerine getirmenize engel olabilecek herhangi bir hastalığınızın bulunmaması gerekmektedir.

Askere gitmemiş olmanız, daimi bir kadroda alım yapılacak olması nedeniyle önem arz etmektedir.

Lise veya dengi okullardan mezun olan erkek ve kadın adaylar başvuruda bulunabilirler.

İşe Alınacak İşçiler Kurayla Seçilecek

Et Kombinası Müdürlüğü tarafından 26 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan kurayla işe alınacak personeller belirlenecektir. Başvuruda öncelikli olarak evrak teslimi yapılması gerekmektedir. Evrak teslimi yapmayan adaylar, noter kuraya katılamayacaklardır. İşe alınacak personellerin başarılı olanların sınav günü, saati ve yeri kamu kurumu tarafından resmi internet sitesi aracılığıyla duyurulacaktır. Öğrenim belgesi, ikamet belgesi ve kasaplık alanında kalfa, usta veya usta öğretici belgesi istenmektedir.

İşçi Alımı Başvuru Şekli ve Tarihi

Sivas iş ilanları kategorisinde yer alan 00007795522 İŞKUR iş ilan numarasıyla yazılan ilan için başvurular 15 Eylül 2023 tarihinde başlayacak. Son başvuru tarihi ise 19 Eylül 2023 olarak belirlenmiştir. Başvurularınızı elektronik olarak https://esube.iskur.gov.tr/ adresinden yapmanız gerekmektedir. İkamet şartı arandığından, başvurunuz Sivas iline yerleşik olmanız durumunda geçerli olacaktır.

Et ve Süt Kurumu İŞKUR İlanı ile 2 Sürekli İşçi Alımı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.