EkonomiGenelTürkiye

“güncel dolar kuru ve seyri hakkında bilgiler: 16 Eylül 2023 Cumartesi”

Dolar 30TL Olur mu? – Güncel Dolar Kuru ve Beklentiler

Güncel Dolar Kuru

Dolar kurunun seyri hakkında merak edilenler arasında “Dolar bugün kaç TL?” sorusu yer alıyor. Son dönemde dolar kurunda yaşanan artış, yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki dolar kurundaki artış sürecek mi?

Dolar-Türk Lirası Paritesi

Dolar-Türk Lirası paritesi ne durumda? Bir doların kaç Türk Lirası ettiği ve diğer döviz kurları hakkında bilgi almak isteyenler için bu sorular oldukça önemli. Aynı zamanda 1 sterlin ve 1 euro’nun kaç Türk Lirası ettiğini de öğrenmek isteyebilirsiniz. Dolar, euro ve sterlin fiyatları hakkında güncel bilgiler verelim.

Dolar ve Diğer Döviz Kurları

16 Eylül 2023 Cumartesi günü için güncel dolar, euro ve sterlin fiyatları neye göre belirleniyor? Dolar kurunun geleceği hakkında bir fikir sahibi olmak önemli. Ayrıca faiz artışının etkisiyle doların durumu ne olacak? 27 TL olacak mı? Detayları inceleyelim.

27 ay sonra faiz artışı sonrasında rekorlar kıran dolar, Kurban Bayramı süresince istikrarlı bir seyir izlemiş ve 26 TL’nin altına gerilemişti. Ancak bu düşüşün ardından dolar yeniden 26 seviyelerine yükseldi. TCMB’nin faiz artışı sonrasında yönünü yukarı çeviren dolar, şu anda tekrar 26 TL civarında seyrediyor.

Dolar, Euro ve Sterlin Kurları

Yeni bir haftaya yükselişle başlayan dolar, bir süre 27 TL civarında seyrettikten sonra tekrar geri çekildi ve 26 TL seviyelerinde devam ediyor. Aynı zamanda euro ve sterlin kurları da takip edilmeye devam ediliyor.

Dolar 27 TL’den Tepki Aldı

16 Eylül 2023 Cumartesi sabahı dolar kurunu merak edenler için güncel bilgiler şu şekilde:

Dolar Alış: 26,9695 TL

Dolar Satış: 26,9947 TL

Euro Alış: 28,7273 TL

Euro Satış: 28,8849 TL

Sterlin Alış: 33,4027 TL

Sterlin Satış: 33,4978 TL

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.