EkonomiGenelTürkiye

NEF Vakfı Eğitim Bursu Başvurusu: Geri Ödemesiz Destek

Öğrenci Burs Duyuruları

Geri Ödemesiz Burslar, Depremden Etkilenen Öğrenciler İçin

NEF Vakfı, kendi resmi kariyer internet sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklamaya göre, sadece bu yıla özel olmak kaydıyla depremden etkilenen şehirlerdeki öğrencilere geri ödemesiz burs vereceğini açıkladı. Vakıf tarafından güncel olarak yapılan açıklamaya göre, afetten etkilenmiş öğrencilere yönelik yapılacak olan burs yardımında başarı şartının aranmayacağı belirtildi.

Depremden Etkilenen 10 Şehir

Depremden etkilenen şehirler şunlardır: Hatay, Kahramanmaraş, Gaziantep, Adıyaman, Malatya, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa.

Burs Yardım Miktarı ve Süresi

Burs ödemeleri 10 ay boyunca devam edecek ve ilgili burstan mezun olana kadar öğrenciler faydalanabilecektir. Aylık olarak 1500 TL burs ödemesi yapılacaktır.

Burs Başvuru Kriterleri

Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olan ve 6 Şubat 2023 tarihinden önce depremden etkilenen 10 ilde ikamet eden öğrenciler burs başvurusu yapabilirler. Ayrıca, depremde anne-baba kaybı yaşamış adayların başvuruları öncelik sebebi olarak değerlendirilecektir. KYK bursundan veya başka kurum veya kuruluşlardan burs alan öğrenciler de bu burs programından yararlanabilirler.

Burs Başvuru Şekli ve Tarihi

Burs başvuruları NEF Vakfı tarafından 10 Eylül 2023 tarihinden itibaren kabul edilmeye başlanmıştır. Son başvuru tarihi ise 20 Eylül 2023 olarak belirlenmiştir. İlgili başvuru formuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Başvuruda bulunmak için tıklayınız.

NEF Vakfı Eğitim Bursu Başvurusu: Geri Ödemesiz Destek

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.