EkonomiGenelTürkiye

PTT’den Tam 10.000 TL Destek! T.C Kimlik İle Başvuru Yap, Hemen Al!

**PTT Şubeleri Üzerinden Nakit Ödemeleri Başladı**

Son dakika PTT şubeleri üzerinden ödeme yapılacağı açıklandı. Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere nakit para desteği sürüyor. Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen yetkiyle nakit ihtiyacı olanlara destek sağlayan PTT, T.C kimlik kartı ile gidene bu ödemeleri anında verecek. Aile Bakanlığı yeni ödeme için koşulları açıkladı.

**Kimlik Kartı İle Başvurun, Nakit Desteği Hemen Alın**

Nakit paraya ihtiyacı olanların sosyal yardımlardan yararlanabileceğini duyurdu. Nakit destek başvurusu detayları belli oldu. Aile Bakanlığı tarafından PTT vasıtasıyla kimlik ile başvuru yapılması halinde yardım ve destek ödemeleri Eylül ayı itibariyle yatacak. Vatandaşlar başvurularını gerçekleştirdikten sonra kimlik kartları ile birlikte PTT şubesine gitmeleri durumunda bu ödemeden yararlanacak.

**PTT’den Düşük Faizli Kredi Desteği**

Ayrıca PTT vatandaşa düşük faiz oranı ile kredi desteği de sağlıyor. Eylül ayı için yeni ve hızlı bir paket hazırlandı. Başvuru yapan herkes 10.000 TL’lik destek ödemesinden yararlanacak. Hemen SMS başvurusu ile bu ödemeyi kimlerin alabileceğini öğrenebilir ve ödemeye ilişkin tüm detayları inceleyebilirsiniz.

**Nakit Paraya Sıkışanlara SMS İle Kredi Desteği Sağlanıyor**

PTT’den SMS ile nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. PTT kredisi ile derin bir nefes alacaksınız. Kredi başvurusu yapmak isteyenler bu ödemeden yararlanabiliyorlar. Cep telefonlarınızdan T.C kimlik numarası ve PTT yazın ardından bu mesajı 30 50’ye gönderin. Kısa mesaj ve kredi başvurusu sonrasında kurum tarafından telefonunuza onay gönderecektir. PTT kredisi için beklemenize gerek yok. Gelen onay sonrasında anında ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

**PTT Kredi Koşulları Açıklandı**

PTT’den kredi kullanmak istiyorsanız belirli koşulları sağlıyor olmanız gerekiyor. Krediye dair tüm detaylar açıklandı. 10.000 TL’den 100.000 TL’ye kadar kredi seçeneği oluşturuldu. Çeşitli vade seçeneklerinden yararlanarak bu ödemeyi alabilirsiniz. 12, 24 ve 36 ay vadeli kredi almak isteyenlere uygun faiz oranı ve nakit ihtiyaçları karşılanıyor. Buna ek olarak 3 ay erteleme imkanı da bulunuyor. PTT şubelerine her zaman hızlı ve kolay başvuru ile düşük faizli kredi seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Eylül ayı sonuna kadar başvurularınızı gerçekleştirebileceksiniz.

PTT'den Tam 10.000 TL Destek! T.C Kimlik İle Başvuru Yap, Hemen Al!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.