EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası’ndan öğrencilere müjde! 15 bin TL nakit para yatırımı yapılıyor.

Ziraat Bankası hesabı olanlara duyuruldu! Öğrencilere 15 bin TL nakit para yatırılacak

Ziraat Bankası hesabı olanlara duyuruldu! Öğrencilere 15 bin TL nakit para yatırılacak – Pazartesi günü okulların açıldığı bir dönemde, yükselen fiyatlar nedeniyle öğrencilerin okula dönüşü velileri oldukça zorlamıştı.

Devletten Yardım ve Destek Ödemeleri

Okullar açılmadan başlayan devlet sosyal yardımları ve kırtasiye destekleri bu sene yoğun bir ilgi gördü. Ziraat Bankası üzerinden yapılan yeni destek ödemesi de duyuruldu. Devlet, toplamda 15 bin TL tutarında aylık 1.250 TL olmak üzere 12 ay boyunca ödeme yapacağını duyurdu.

KYK Burs Başvurusu Ne Zaman? 2023-2024 Burs Miktarı Ne Kadar?

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından yapılan açıklamada, yurt sonuçlarının ilan edildiği ancak burs başvuruları hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Geçtiğimiz yıllarda öğrencilere aylık 1.250 TL ödenen KYK bursları, Ziraat Bankası üzerinden ödenmektedir.

Ziraat Bankası Öğrencilere Bankkart Müjdesi! Faizsiz Nakit Borç Verilecek…

Ziraat Bankası, KYK hesabı açan öğrencilere Bankkart desteği sunmaktadır. Banka, Lisans, Yüksek Lisans veya Doktora öğrencileri olan 8-26 yaş aralığındaki öğrencilere bu karttan yararlanma imkanı vermektedir. Bu kartta, bir banka kartı ve bir kredi kartının özelliklerini bir arada bulabilirsin. KYK bursunun veya öğrenim kredisinin devam ettiği sürece, Harçlık Avansı adı verilen faizsiz ve masrafsız alışveriş fırsatından faydalanabilirsiniz.

Ziraat Bankası'ndan öğrencilere müjde! 15 bin TL nakit para yatırımı yapılıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.