EkonomiGenelTürkiye

Garanti BBVA, tüm müşterilere 1.000 TL jesti sunuyor!

**GARANTİ BBVA’DAN 1.000 TL KAZANMA FIRSATI!**

Bankalar, zaman zaman yaptıkları kampanyalarla büyük ilgi çekebiliyorlar. Müşterilere özel fırsatlar sunan bankaların bu fırsatları değerlendirenler kazançlı çıkıyorlar. Bunun için yapılması gereken ise bankaların kampanyalarını takip etmek ve bu kampanya kapsamında istenen şartı yerine getirmek oluyor. Garanti BBVA da böyle bir kampanyanın duyurusunu yaptı. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen Garanti BBVA müşterileri 1.000 TL kazanç elde edebiliyorlar.

**KAMPANYA DETAYLARI**

Bankanın açıkladığı kampanyanın oldukça basit bir şartı bulunuyor. Müşteriler, mobil uygulama üzerinden tanıdıklarını bankanın müşterisi olmaya davet ediyorlar ve bu davet edilen kişiler Garanti BBVA’nın yeni müşterisi olursa davet eden müşteriye banka tarafından bir hediye veriliyor. Bu şekilde 4 kişiyi davet eden müşteri, her bir davet için 250 TL olarak hesaplanan toplamda 1.000 TL kazanıyorlar.

**KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI**

Garanti BBVA’nın 1.000 TL kazandıran kampanyasından faydalanma hakkı bulunan müşterilerin kimler olduğu açıklandı. Buna göre, Bonus kredi kartı veya Paracard sahipleri, tanıdıklarını Garanti BBVA müşterisi olmaya davet ederek 1.000 TL kazanabiliyorlar. Davet edilen kişilerin ise 18 yaşından büyük olması şartı bulunuyor. Bunun dışında, Garanti BBVA müşterisi olmayan herkese davet gönderilebiliyor.

**DAVET NASIL YAPILIR?**

1.000 TL kazanmak için davet işlemlerinin nasıl yapılabileceği de açıklandı. Müşteriler, Garanti BBVA Mobil uygulamasına giriş yapmaları gerekiyor. Uygulama içerisinde “Profil ve Ayarlar” bölümünden “Arkadaşını Davet Et” adımını seçiyorlar. Burada bir promosyon kodu oluşturulur ve davet edilecek kişilere gönderilir. Bu kişiler, Garanti BBVA Mobil uygulamasından davet kodunu kullanarak müşteri olduktan sonra davet eden kişiye ödül kazandırmış olurlar. Yeni müşteri olan kişi ise işlemlerini tamamladıktan sonra tanıdıklarını davet ederek kendisi de bu 1.000 TL kazanma fırsatından yararlanabilir.

**Ödül kazanan Garanti BBVA müşterilerine ödemelerinin 31 Ekim tarihine kadar yapılacağı bildirildi.**

Kaynak : https://example.com/article

Garanti BBVA, tüm müşterilere 1.000 TL jesti sunuyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.