EkonomiGenelTürkiye

Opel’den cazip fiyatlarla sıfır araçlar! Peşin 515.900 TL’ye hemen sahip olun!

SIFIR KİLOMETRE ARAÇ ALMAK İÇİN OPEL’DEN UYGUN FİYATLI BİR FIRSAT!

OPel, bireysel araç sahibi olmayı düşleyenlerin karşısına çıkan yüksek fiyat engelini ortadan kaldırıyor. Son dönemde araç sahibi olmak isteyenlerin sayısı oldukça fazla ancak finansman sorunları nedeniyle bireysel satışların artış göstermediği bir gerçek. Araç satış rakamları genel olarak yüksekken bireysel satışlarda düşüş yaşanıyor. Bu durum, otomobil firmalarını özel kampanyalar yapmaya yönlendiriyor. En uygun fiyatlı araçlarına yönelik kampanyalarını duyuran araç firmaları arasına Opel de katılıyor.

OPEL’DEN EN UCUZ ARAÇ KAMPANYASI!

Türkiye’de yüksek pazar payına sahip olan Opel, bu payını kaybetmek istemiyor. Bu nedenle yüksek fiyat dönemlerine özel bir kampanyayla piyasaya giriş yapıyor. Firma, en uygun modelinde kampanyalı bir fiyat belirlediğini duyururken, aynı zamanda müşterilere kredi desteği de sunacağını açıkladı.

EN UYGUN FİYAT BELLİ!

Otomobil firmaları, en uygun fiyatlı araçlar için alternatif modellere yöneliyor. Ticari araç olarak kullanılan ancak günlük kullanıma da uygun olan araçlar son dönemlerde uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Opel, bu trende uyarak Opel Combo için müşterilere özel bir fiyat sunuyor. Müşterilere 715.900 TL tutarında bir teklif yapılan bu araç, sıfır kilometre bir araba sahibi olurken kaliteyi de göz ardı etmiyorlar.

200.000 TL KREDİ DESTEĞİ!

Opel’in müşterilerine sunduğu bir diğer sürpriz ise kredi desteği. Opel Combo satın almak isteyen müşterilere düşük fiyatın yanı sıra 200.000 TL taşıt kredisi de veriliyor. Bu kredi, 12 ay vadeli olarak sunulurken uygulanan aylık faiz oranı yüzde 1,99 olarak belirlenmiştir. Müşteriler, bu düşük faizli kredi sayesinde sadece 515.900 TL peşin ödeyerek sıfır kilometre bir araca sahip olabiliyorlar.

Opel'den cazip fiyatlarla sıfır araçlar! Peşin 515.900 TL'ye hemen sahip olun!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.