EkonomiGenelTürkiye

Erdoğan’ın emeklilere maaş zammıyla ilgili çalışmaları hız kazandı, bakanlıklar işin içinde! Emekli maaşı asgari kaç TL olacak?

Erdoğan, Emeklilere Müjde Verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtlarken, özellikle 2024 Ocak ayı için dar gelirli ve sabit gelirli vatandaşlara yönelik planlarının ne olduğunu açıkladı. “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı şu anda yetkili sendikalarla memur maaşları üzerinde çalışmalarına yoğunlaşmış durumda. Aynı şekilde, emeklileri de göz ardı etmeyeceğimizi belirtmek istiyorum. Bu ay sonuna kadar bu çalışmaların devam edeceğini ve memnun edici sonuçlar elde etmeyi planladığımızı söyleyebilirim” dedi.

Olumlu Mesajlarla Vatandaşa Ulaştı!

Erdoğan, ekonomik zorlukların farkında olduklarını ve vatandaşların yaşadığı sıkıntıları yakından takip ettiklerini dile getirdi. “Vatandaşlarımıza sunduğumuz ve sunacağımız iyileştirmelerle geleceğe dair umutları artıyor. Herkes içini rahat tutsun; ekonomi yönetimimiz işinin uzmanıdır. Enflasyonun tek haneli rakamlara ineceğine olan inancımız tam” şeklinde konuştu.

Erdoğan'ın emeklilere maaş zammıyla ilgili çalışmaları hız kazandı, bakanlıklar işin içinde! Emekli maaşı asgari kaç TL olacak?

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.