EkonomiGenelTürkiye

Kamu Kurumlarına 7.251 Personel Alımı İlan Kılavuzları

Kamu İş İlanları: İşçi, Memur ve Personel Alımları

Jandarma Genel Komutanlığı 6.940 Uzman Erbaş Alımı Kılavuzu

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı, Resmi Gazete aracılığıyla 6.940 askeri personel alım ilanı yayımladı. Başvurular 18 Eylül 2023 tarihine kadar kabul edilecektir. İlan kapsamında 6.612 jandarma, 2 at bakıcısı, 16 bot serdümeni, 200 sıhhiyeci, 100 muhabere ve 10 havacılık alt branşlarında uzman erbaş alımı gerçekleştirilecektir. Başvurular elektronik olarak https://vatandas.jandarma.gov.tr, www.jsga.edu.tr ve www.kamuilan.ailevecalisma.gov.tr adreslerinden yapılabilir.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 235 Personel Alımı Kılavuzu

Kültür ve Turizm Bakanlığı, lise mezunu adaylardan Mimar, Elektrik Elektronik Mühendisi, İnşaat Mühendisi, Harita Mühendisi, Makine Mühendisi, Şehir Planlayıcısı, Arkeolog, Müze Araştırmacısı, Kütüphaneci, Elektrik Elektronik Teknisyeni, Mobilya ve İç Mekân Teknisyeni, Elektrik Elektronik Teknikeri, Harita Teknikeri ve Bilgisayar Teknolojisi Teknikeri alımı yapacaktır. Başvurular e-Devlet üzerinden Kültür ve Turizm Bakanlığı Kariyer Kapısı-İşe Alımı veya Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden elektronik olarak kabul edilecektir.

DHMİ 72 İşçi Alımı Kılavuzu

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, 11 Asistan Hava Trafik Kontrolörü ve 11 Stajyer Hava Trafik Kontrolörü alımı yapacaktır. Başvurular, meslek yüksek okulu ve 4 yıllık fakülte mezunlarından kabul edilecektir. Kamu personeli alımı detayları kılavuzda yer almaktadır.

Nazilli Belediyesi Kamu İşçi Alım Kılavuzu

Nazilli Belediyesi, Şehir Planlamacısı kadrosunda 2 işçi alımı yapacaktır. Alımlar, Şehir ve Bölge Planlama lisans mezunları arasından KPSS 55 taban puanı ile gerçekleştirilecektir.

Fiskobirlik (Tarım Satış Kooperatifleri Birliği) Memur Alımı Kılavuzu

Fiskobirlik (Tarım Satış Kooperatifleri Birliği), 3 memur alımı yapacaktır. Alımlar, Hukuk, İktisat, İşletme, Siyasal Bilgiler, Yönetim Bilimleri, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden lisans mezunları arasından yapılacaktır.

Kamu Kurumlarına 7.251 Personel Alımı İlan Kılavuzları

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.