EkonomiGenelTürkiye

Yeni Rekor: Altın Fiyatları Şaşırtıyor! Gram ve Çeyrek Altın İçin Unutulmaz Rakamlar

# Yatırımcılar İçin Altın Fiyatları Tahmini ve Beklentileri

## Altın Piyasasında Dalgalanmalar Devam Ediyor

Altın piyasası son dönemlerde küresel gelişmeler sebebi ile çok dalgalı bir grafik çiziyor. Yatırımcıların kafası altın fiyatları sebebi ile karışırken, internet üzerinden sürekli olarak “Altın fiyatları düşer mi?”, “Altın fiyatları çıkar mı?”, “Altın ne olur?” soruları araştırılıyor. Konu ile ilgili altın fiyatlarına ilişkin daha önce hiç duymadığımız bir rakam söylenmeye başladı. İşte yatırımcıları yakından ilgilendiren haberin detayları ..

## Dünyaca Ünlü Banka Altın Fiyatları Öngörülerini Açıkladı

Değerli bir emtia olan altın, yatırımcılar tarafından sıkça takip ediliyor. Günlük olarak farklı seviyelerde işlem gören altın fiyatlarının önümüzdeki günlerde nasıl bir grafik çizeceği merak konusu oldu. Dünyaca ünlü o banka altın fiyatlarına ilişkin beklentilerini açıklayınca yatırımcıların keyfi resmen yerine geldi!

### Alman Commerzbank: Altın Fiyatları 2023 Sonuna Doğru 2.000 Doları Geçebilir

Altın fiyatları için açıklama bu sefer önemli bankalar arasında olan Alman Commerzbank tarafından yapıldı. Banka, altın fiyatları için yaptığı açıklamasında 2023 yılının sonuna doğru altın fiyatlarının 2 bin doları geçeceğini öngördüğünü belirtti. Elinde altını olanlar altın fiyatlarının bu rakamı görebilecek olmasına sevindi.

## Çeyrek ve Gram Altın Yükseliş Beklentisi

Küçük yatırımcılar tercihini genellikle çeyrek ve gram altından yana kullanıyor. Artık düğün sezonunun da sonuna gelinmesi ile birlikte altınlar genellikle yatırım amacıyla alınmaya başlandı. Peki, önümüzdeki günlerde çeyrek ve gram altın için uzmanlar hangi rakamları telaffuz ediyor?

### Uzman İslam Memiş: Altın Fiyatları Artabilir

Konu ile ilgili yatırımcıların yakından takip ettiği Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarının şu an için dolar karşısında ucuz kaldığını ve önümüzdeki günlerde artabileceğini söyledi. Uzman isim 2024 yılı için gram altının 2500 TL’yi görebileceğinin altını çizdi. Çeyrek altının da aynı değerde artması beklendiğini söyleyen Memiş, bu seviyelerin yatırımcılar için alım fırsatı olabileceğini belirtti.

Yeni Rekor: Altın Fiyatları Şaşırtıyor! Gram ve Çeyrek Altın İçin Unutulmaz Rakamlar

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.