EkonomiGenelTürkiye

MKÜ, 46 Bin TL Maaşla Sözleşmeli Personel Arıyor

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (HMÜ) tarafından yapılan resmi gazete ilanına göre, tam zamanlı olarak 5 kamu personeli alımı gerçekleştirilecektir. Alım süreci, 4 farklı branşta gerçekleşecek ve sınava davet edilecek kişi sayısı 50 olacaktır. Başvurular, ilan tarihinden itibaren elektronik ortamda alınmaktadır.

Başvuru Süreci

Başvurular, ilanın resmi gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde HMÜ web sayfası üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır. Başvurular için e-Devlet şifresi kullanılması gerekmektedir. Başvuru yapmak için HMÜ’nün web sayfasını (www.hmku.edu.tr / www.mku.edu.tr) ziyaret ediniz ve ilanda belirtilen linki takip ediniz.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

  1. Başvuru Formu (Sistem üzerinden online olarak doldurulacak)
  2. Son bir ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf
  3. Lisans diploması ya da E-Devlet üzerinden alınan karekodlu mezun belgesi (Yurtdışında eğitim tamamlamış olanlar için denklik belgesi)
  4. 2022 KPSS sonuç belgesi (KPSS belgesi ibraz etmeyenlerin puanı 70 olarak kabul edilecektir)
  5. Genel şartlar kapsamında istenen mesleki deneyimi gösteren, kaşe ve ıslak imza ile onaylanmış hizmet belgeleri (Belgelerin doğruluğunu sağlamak için iletişim bilgileri de belgelere yazılmalıdır)
  6. Başvuran adayların çalıştıkları pozisyonu gösteren SGK Tescil ve Hizmet Dökümü (SGK sayfasından “Barkodlu Belge Oluştur” seçeneğiyle alınmaktadır)
  7. Yabancı dil bilgisini gösteren belge (İngilizce için Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı puanı veya diğer kabul edilen yabancı dil sınavlarının puanı) (Yabancı dil belgesi sunmayanlar için puanı 0 olarak değerlendirilecektir)
  8. İstenen sertifikalar ve nitelikleri gösteren belgeler (Her pozisyon için ayrıca belirtilmiştir)
  9. Erkek adaylar için askerlik durumunu gösteren belge (E-devlet üzerinden alınacaktır)
  10. Özgeçmiş (CV) (Başvuru sistemi üzerinden .pdf formatında yüklenecektir)

Öğrenim Şartları

Başvuran adayların dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir. Yurtdışındaki eğitim kurumlarından mezun olan adaylar için denklik belgesi gerekmektedir.

Başvuru kılavuzuna HMÜ web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

MKÜ, 46 Bin TL Maaşla Sözleşmeli Personel Arıyor

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.