EkonomiGenelTürkiye

THY İş İlanları: 93 İşçi, Eleman ve Personel Alımı – İŞKUR

Türk Hava Yolları Personel Alımı: İŞKUR İlanları ve Başvuru Detayları

THY İstanbul ve Trabzon’da İşçi ve Personel Alımı Yapıyor

Türk Hava Yolları (THY), İŞKUR üzerinden yayınladığı 5 farklı ilanla toplamda 93 işçi ve personel alımı yapacağını duyurdu. Bu ilanlarla birlikte, mesleklerde 2 istihdam yapılacak. Özellikle yer hizmetleri birimine personel alımı planlanmaktadır.

THY Personel Alımı İçin Genel Şartlar

THY personel alımı için adayların 18 yaşını doldurmuş, 40 yaşını bitirmemiş olması gerekmektedir. Ayrıca, en az ilköğretim mezunu olmaları beklenmektedir. Mesleklerde deneyimi olan adaylara öncelik verilecektir.

THY İşçi Alımı Başvuru Şekli ve Tarihi

Adaylar, ilanlarda yer alan iş ilan numaraları ile birlikte Türkiye İş Kurumu’na başvuracaklardır. Başvurular için son tarih olarak 18 Ekim 2023 belirlenmiştir.

THY DO_CO İkram Hizmetleri A.Ş. İşçi Alımı

THY DO_CO İkram Hizmetleri A.Ş., Trabzon şehrinde 1 beden işçisi alımı yapacaktır. Başvurular, 00007783225 iş ilan numarası ile kabul edilecektir. İkram Hizmetleri Meslek Eleman alımı ise İstanbul şehrinde gerçekleşecek ve başvuruları 00007728363 iş ilan numarası üzerinden yapılacaktır.

Büro İşçi Alımı

THY, İstanbul şehrinde engelli kadrosundan 45 kişi büro işçisi alımı yapacaktır. Başvurular, 00007799181 İŞKUR iş ilanları numarası ile yapılacaktır.

Beden İşçisi Alımı

THY, İstanbul şehrinde engelli kadrosundan 45 kişi beden işçisi alımı yapacaktır. Başvuruları ise 00007805935 İŞKUR ilanları üzerinden kabul edecektir.

THY Opet Havacılık Yakıtları A.Ş. Büro Memuru Alımı

THY Opet Havacılık Yakıtları A.Ş., İstanbul şehrine 1 büro memuru alımı yapacaktır. Başvurular, 00007772990 iş ilan numarası ile gerçekleştirilecektir.

THY İş İlanları: 93 İşçi, Eleman ve Personel Alımı – İŞKUR

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.