EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası hesap sahiplerine müjde: 600 TL tamamen ücretsiz oldu!

Ziraat Bankası Hesap Sahiplerine Müjde! 600 TL’lik Hizmet Tamamen Ücretsiz!

Ziraat Bankası, Süper Şube Müşterilerine Ücretsiz Havale ve EFT Hizmeti Sunuyor

Ziraat Bankası, tüm bankacılık faaliyetleri için dijital platformlar üzerinden hizmetlerini gerçekleştiren Süper Şube müşterilerine özel olarak havale ve EFT işlemlerinde ücretsiz hizmet sunmaktadır. Süper Şube, bankanın dijital şubesi olarak adlandırılan ve müşterilere kolay, avantajlı ve erişilebilir bankacılık deneyimi sunan bir hizmettir.

Süper Şube müşterileri, Ziraat Mobil, İnternet Şubesi, ATM ve Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla geniş bir işlem setine erişebilmektedirler. Bankanın dijital kanallarının sorunsuz bir şekilde kullanılabilmesi için de Sanal Asistan, Müşteri İletişim Merkezi ve Süper Şube personeli hizmet vermektedir. Ayrıca, ihtiyaç halinde geleneksel şubelerden de hizmet alınabilmektedir.

Ziraat Bankası Havale ve EFT Ücretleri Ne Kadar?

Ziraat Bankası, EFT işlemleri için en düşük 70 TL, en yüksek ise 600 TL ücret talep etmektedir. Bununla birlikte, Süper Şube müşterisi olan kişiler bu ücretten muaf tutulmaktadır. Ayrıca, süper şube avantajıyla birlikte birçok ek haktan da yararlanma imkanı sunulmaktadır.

Ziraat Bankası Süper Şube Platin Müşterilerinin Yararlandığı Hizmetler

Süper Şube müşterileri, Süper Şube Platin Müşteri olmak için en az 5 kriteri gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu kriterleri karşılayan müşterilere aylık olarak sunulan avantajlar, her bir ay için artarak devam etmektedir. Süper Şube Platin Müşterisi olan kişiler ayrıca bir sonraki ay boyunca da bu avantajlardan yararlanmaya devam etmektedirler. Bazı hizmetler ise aşağıda listelenmiştir:

– Dijital kanallardan yapılan EFT, FAST ve havale işlemlerinde herhangi bir masraf alınmamaktadır.
– Bankkart kredi kartıyla yapılan aylık 5.000 TL’ye ulaşan alışveriş harcamalarında, müşterilere 25 TL ek Bankkart Lira verilmektedir.

Süper Şube müşterisi olmak için, işlemler Ziraat Bankası’nın internet sitesi, mobil şubesi veya şubeleri üzerinden gerçekleştirilebilmektedir. Banka müşterileri, bu hizmetten kolaylıkla faydalanabilir ve diledikleri hizmeti ücretsiz olarak alabilirler.

Ziraat Bankası hesap sahiplerine müjde: 600 TL tamamen ücretsiz oldu!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.