EkonomiGenelTürkiye

ALKÜ 45 Kamu Personeli Alımı: KPSS 60 Puanla İş Fırsatı

SEO Uyumlu Başlık: Üniversite İş İlanları – Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), Personel Alımı Başvurusu ve Kadroları

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 45 kamu personeli alımı yapmak için düzenleme yapıyor.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), atama için farklı kadro ve pozisyonlarda atanacak olan lise, önlisans ve lisans mezunlarından iş başvurusu alacaktır.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), işe alım sürecinde mülakat yapılmayacak ve personellerin seçimi KPSS B grubu puan sıralamasına göre yapılacaktır.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), 13 Temizlik Personeli, 1 Diğer Sağlık Personeli ile 2 Basit Bakım ve Onarım personeli alımları için lise mezunlarını kabul edecektir.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), 3 Sağlık Teknikeri, 3 Tekniker ve 1 Teknisyen alımları için önlisans mezunlarını kabul edecektir.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), 1 Mühendis ve 1 Mimar alımını lisans mezunlarına yönelik gerçekleştirecektir.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için 2 kadro ayrılmış olup, başvurular önlisans mezunları arasından yapılacaktır.

Adayların başvuru yapabilmek için geçerlilik süresi devam eden özel güvenlik görevlisi kartına sahip olmaları ve silahlı veya silahsız olmaları gerekmektedir.

Son başvuru tarihine göre 35 yaşından gün almamış olmanız gerekmektedir.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), Basit Bakım ve Onarım Personeli alımı için lise veya dengi okullardan mezun adayları tercih edecektir.

Başvuru yapacak adayların vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlamaları beklenmektedir.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) personel alımı için başvuruda bulunacak adayların 2022 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına kayıtlı olmaları gerekmektedir.

Lise mezunları için P – 94, önlisans mezunları için P – 93 ve lisans mezunları için ise P – 3 puan türünde 60 taban puan almaları gerekmektedir.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) için İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) personel alımı başvuruları 2 Ekim 2023 tarihinde sona erecektir.

Başvuruların şahsen Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Personel Daire Başkanlığı, Kestel Mahallesi Üniversite Caddesi No: 80 Alanya/ANTALYA adresine yapılması gerekmektedir.

ALKÜ 45 Kamu Personeli Alımı: KPSS 60 Puanla İş Fırsatı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.