EkonomiGenelTürkiye

Karakaya Belediyesi 2 Düz Memur ve Muhasebeci Alımı İlanı – Başvurular Başladı!

Düz Memur Alımı İş İlanları

Düz Memur Alımı İş İlanları için Gerekli Olan Müracaat Koşulları

Memur Alımı

Memur alımı için başvuru yapacak adaylar, herhangi bir lise kurumundan mezun olmalıdır. İş ilanına göre, B sınıfı sürücü belgesine sahip olma şartı bulunmaktadır.

Muhasebeci Alımı

Muhasebeci alımı için başvuran adayların lisans düzeyinde Muhasebe ve Denetim, Muhasebe ve Finansman veya Maliye bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

KPSS Puan Şartı Nedir?

2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) katılmanız zorunludur. Memur alımı için lise mezunlarından en az 60 taban puan, lisans mezunlarından ise en az P-3 puan türünden 60 taban puan almanız gerekmektedir.

İşe Alım Nasıl Yapılacak?

Karakaya Belediye Başkanlığı, ilanı 3 Ekim 2023 tarihinde resmi internet sitesi olan www.karakaya.bel.tr üzerinden duyuracaktır. Sözlü sınav, 10/11/2023 tarihinde saat 09.00’da Karayaka/Hürmüzlü Mahallesi Cumhuriyet Meydanı No:9 Erbaa/TOKAT adresinde bulunan Karayaka Belediye Başkanlığı – TOKAT adresinde gerçekleştirilecektir. Sınava davet edilen adaylar, sınava katılmadıkları takdirde haklarını kaybedeceklerdir.

Personel Alımı Başvuru Şekli

Tokat iş ilanları kategorisinde yayımlanan ilana başvurular, 25 Ekim 2023 tarihinde başlayacak ve 27 Ekim 2023 tarihinde sona erecektir. Başvuruları yapmak isteyen adaylar, başvurularını bizzat Karayaka Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne veya posta yoluyla iletebilirler. Online başvurular kabul edilmeyecektir.

Karakaya Belediyesi 2 Düz Memur ve Muhasebeci Alımı İlanı - Başvurular Başladı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.