EkonomiGenelTürkiye

Kızılay Personel Alımı İçin Online Başvuru Ekranı

Kızılay Memur Alımı İş İlanları: Kendi Bünyelerinde Personel Alımı

Kızılay, Ankara ve Gaziantep İllerinde Personel Alımı Yapıyor

Kızılay, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere Ankara ve Gaziantep illerinde personel alımı yapacak. Başvurular için ise ikamet şartı aranmadığından dolayı, Türkiye’nin herhangi bir ilinden başvurular kabul edilecektir. İş ilanı detayları ve kontenjanlar hakkında bilgileri sizlere Kamu Personel Alımı yazar ekibi olarak sunuyoruz.

Kızılay Personel Alımı Başvuru Koşulları

Lisans mezunlarından bölüm şartı aranmaksızın personel alımı yapılacaktır.

Adaylardan proje yönetimi, raporlama, politika analizi, politika/strateji geliştirme konularından en az birinde mesleki deneyim sahibi olmaları beklenmektedir.

İngilizce ve/veya tercihen Arapça, Farsça veya Fransızca dillerinden en az birini okuma, yazma ve konuşma düzeyinde biliyor olmanız gerekmektedir.

MS Office programlarını ileri düzeyde kullanabilme yeteneğine sahip olmanız gerekmektedir.

İş birlikleri geliştirme konusunda tecrübeli ve seyahat engeli olmayan adaylar tercih edilecektir.

Çok kültürlü çalışma ortamlarında başarılı bir şekilde çalışabilme ve güçlü iletişim becerilerine sahip olmanız beklenmektedir.

Veri analizi, yorumlama, değerlendirme ve raporlama becerilerinizin gelişmiş olması önemlidir.

B sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif araç kullanabilen adaylar alım sürecine dahil edilecektir.

İşe Alınacak Personelin Görevleri Nelerdir?

Başvuru süreci için yayımlanan müracaat kılavuzuna göre, Kızılay tarafından göç konusunda gündeme ilişkin uygulama, geliştirme ve birim içi yaygınlaştırma çalışmaları yapılacaktır. Ayrıca mevcut proje ve programların takibi, değerlendirilmesi ve raporlanması da bu alım kapsamında yer almaktadır. Göç direktörlüğü bünyesinde, ülke genelindeki göçmen ve sığınmacıların ihtiyaçlarının tespit edilmesi ve ilgili kurumlarla paylaşılması konusunda da görevlendirmeler olacaktır.

Kızılay Kamu Personel Alım İş İlanı Başvuru Süreci

Kızılay tarafından yayımlanan ilana başvurular başlamıştır. Son başvuru tarihi hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmamıştır. Başvurularınızı elektronik olarak https://basvuru.kizilaykariyer.com/asdrcuwmppgkwtvylmxb4rg4ba.job adresi üzerinden yapmanız gerekmektedir. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Kızılay Personel Alımı İçin Online Başvuru Ekranı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.