EkonomiGenelTürkiye

Maaşlar %40 Artışla Rekor Seviyede!

Milyonlarca Memurun Maas Artışı Heyecanı

Memurlar, maaşlarına yapılacak olan zam haberini heyecanla bekliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, memur maaşlarında yaklaşık yüzde 50’lik bir artış olacağını belirtmişti. Maaş artış oranları belirlenirken, farklı kurum ve belediyelerde çalışan personel de maaş artışları hakkında bilgi almak istiyor. Belediyeler ve sendikalar, maaş artışları ve sosyal haklarla ilgili yapılan düzenlemeler konusunda kamuyu bilgilendiriyor.

Toplu İş Sözleşmesiyle %40 Zam

Eylül ayının sonlarına yaklaşılırken, imzalanan toplu iş sözleşmeleri kapsamında maaş zamları açıklanıyor. Bu kapsamda, Hizmet İş Sendikası ve Karayakup Belediyesi arasında üç yıl süreli bir toplu iş sözleşmesi imzalandı. İmzalanan sözleşmeyle ilk altı ay içinde maaşlara yüzde 40’lık bir artış yapıldı.

Müjdeli Maaş Zammı Açıklandı

Hizmet İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, imzalanan sözleşmeyle ilgili yaptığı açıklamada, “Enflasyona karşı çalışanları koruyan değerli Belediye Başkanımız Ahmet Dursel Erdoğan’a ve sözleşmenin imzalanmasına katkısı olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İmzalanan sözleşmenin sendikamız, belediyemiz ve üyelerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Maaşlar %40 Artışla Rekor Seviyede!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.