EkonomiGenelTürkiye

“Simit Sarayı Halka Arz Fiyatı ve Lot Talebi Detayları – Hangi Bankalarda Var?”

DMR Unlu Mamuller: Simit Sarayı Halka Arzı Nedir?

Simit Sarayı Halka Arzında Kaç Lot Verilmelidir?

DMR Unlu Mamuller bünyesinde faaliyet gösteren Simit Sarayı’nın halka arzına katılmak isteyenler, arama motoru üzerinden Simit Sarayı kaç lot vermem gerekiyor? sorusuna yanıt aramaktadır. Halka arz talep toplama işlemi bugün başlamış olup, yarın saat 17.00’a kadar devam edecektir.

Simit Sarayı Halka Arzı Tarihleri:

Simit Sarayı’nın halka arzı için talep toplama tarihleri açıklanmıştır. DMR Unlu Mamuller Üretim Gıda Toptan Perakende İhracat A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek olan Simit Sarayı halka arzı talep toplama süresi 21-22 Eylül 2023 olarak belirlenmiştir. Yatırımcılar, bu tarihler arasında talep toplama sürecine katılabileceklerdir.

Simit Sarayı Halka Arzı Hisse Fiyatı:

Simit Sarayı’nın bugün itibarıyla halka arzı gerçekleştirilmektedir. Simit Sarayı’nın hisse fiyatı 1 lot için 10,24 TL olarak belirlenmiştir. Toplamda 75.000.000 lot dağıtılacaktır. Dağıtım eşit şekilde gerçekleştirileceği için katılımcılar arasında eşit oranda pay dağıtılacaktır.

Simit Sarayı Halka Arzı Hangi Bankalarda Gerçekleştirilecektir?

Simit Sarayı halka arzı işlemi, her bankada gerçekleştirilmemektedir. Halka arz işleminin gerçekleştirileceği bankalar arasında Fibabanka, Ziraat Bankası, ING, İş Bankası, Halkbank ve Garanti Bankası gibi bankalar yer almaktadır. Ancak, Akbank ve Yapı Kredi Bankası, Simit Sarayı halka arzına dahil olmayacaklardır.

Halka arza katılmak isteyenler için DMR Unlu Mamuller hissesinin sembolü “DMRGD” olarak belirtilmiştir.

Simit Sarayı Halka Arzına Kaç Lot Talep Edilmelidir?

Simit Sarayı halka arzına rekor düzeyde bir talep beklenmektedir. Ortalama olarak 3,7 milyon kişinin talepte bulunması durumunda, kişi başına 11 lot (112 TL) düşecektir. Talebin 1,7 milyona kadar düşmesi halinde ise kişi başına 24 lot (245 TL) pay verilebilecektir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.