EkonomiGenelTürkiye

15.500 TL Jest: Ziraat Bankası Emekli Paketi! Başvuru Rekorları Kırılıyor!

Emekliler İçin Maaş Promosyonu Kampanyası – Ziraat Bankası

Emeklilere Neden Promosyon Veriliyor?

Emekliler, Türkiye’de yaşanan ekonomik gelişmelerden en çok etkilenen gruplardan biridir. Özellikle düşük maaşlı emekliler, zorlu bir süreçten geçmektedir. Emekliler, maaş promosyonu kampanyaları aracılığıyla bankalardan nakit ödemeler alarak ek gelir elde edebilmektedir. Bu nedenle, emekliler, promosyon kampanyalarını detaylı bir şekilde araştırmaktadır.

Ziraat Bankası, Emekli Maaş Promosyonu Kampanyasıyla Sürpriz Yaptı

Emekli maaş promosyonu konusunda Ziraat Bankası, emeklilere büyük bir sürpriz yapmıştır. Ziraat Bankası’na maaşını taşıyan ve 3 yıl boyunca başka bir bankaya geçmeme sözü veren emekliler, bu kampanyadan faydalanma imkanına sahiptir. Bu şekilde, emekliler çifte ödeme alma imkanı elde etmektedir. Bu imkanı değerlendiren emekliler, nakit sıkışıklıklarını bir nebze olsun çözebilmektedir.

Ziraat Bankası’nın emekli maaş promosyonu kampanyası aşamalı bir yapıya sahiptir. Emekliler, ilk olarak maaş promosyonu sözleşmesini yaparak maaşlarının karşılığı olan promosyon ödemelerini almaktadır. Ardından, tamamen isteğe bağlı olarak emekliler, ihtiyaç kredisinden faydalanabilmektedirler. Kampanyanın ayrıntıları, İş Bankası tarafından açıklanmıştır.

Promosyon Tutarları Açıklandı!

Ziraat Bankası, emeklilere yönelik maaş promosyonu tutarlarını şu şekilde açıklamıştır:

– Emekli maaşları 3.500 TL’ye kadar olanlara 3.000 TL,
– Emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 3.500 TL,
– Emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 4.500 TL,
– Emekli maaşları 10.000 TL ve üzerinde olanlara 5.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılmaktadır.

İhtiyaç Kredisi Veriliyor!

Tüm emeklilere, maaş promosyonu kampanyasından faydalanmaları durumunda 12.500 TL ihtiyaç kredisi verilmektedir. Bu krediyi kullanan emeklilerin eline geçen toplam para ise 17.500 TL olmaktadır. Tabii ki, bu tutar maaş promosyonu tutarına göre değişiklik gösterebilir. En düşük toplu para alımı ise 15.500 TL olarak belirlenmiştir.

15.500 TL Jest: Ziraat Bankası Emekli Paketi! Başvuru Rekorları Kırılıyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.