EkonomiGenelTürkiye

“Halkbank’tan Faizsiz Kredi Fırsatı: 500 Bin TL’ye Ulaşmanın Tek Şartı!”

**Halkbank, Kadın Girişimcilere Sıfır Faizli Kredi İmkânı Sunuyor**

## Kadın Girişimcilere Özel 500 Bin TL Kredinin Şartları

Halkbank, kadın girişimcilere sıfır faizli kredi imkânı sağlayacağını duyurdu. Kredi başvurusunda bulunmak isteyenler için kredi detayları ve başvuru şartları açıklandı. İşte Halkbank’ın sunduğu faizsiz 500 bin TL kredinin detayları:

### Kredi Almak İçin Gerekli Şartlar

– KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni tamamlamış, 35 yaşını doldurmamış girişimciler için azami kredi limiti 300 bin TL’ye kadar verilecektir.
– En az 1 yıllık ustalık belgesine sahip olan ve ilgili meslek dalında işletme kurmuş girişimciler için ise azami kredi limiti 500 bin TL olarak belirlenmiştir.
– Kaybolmaya yüz tutan meslek kollarında faaliyet gösteren ve Esnaf Vergi Muafiyet Belgesi sahibi olan girişimcilere de azami kredi limiti 500 bin TL olarak sunulmaktadır.

### Faizsiz Krediyi Kimler Alabilir?

Halkbank tarafından yapılan açıklamaya göre, kredi başvurusu yapacak kişilerin sağlaması gereken şartlar şu şekildedir:

– Başvuru tarihinden itibaren en az 1 yıllık ustalık belgesine sahip olmak,
– Ustalık belgesiyle ilgili meslek dalında son 1 yıl içinde işletme kuran esnaflar,
– KOSGEB tarafından başarılı bir şekilde onaylanmış projeler için bankalara sunulan kredi başvurusu tarihinden itibaren en fazla 35 yaşında olmak.

Yukarıda belirtilen şartları taşıyan kişiler Halkbank’ın kadın girişimcilere sunduğu sıfır faizli esnaf kredisinden yararlanabilirler. Kadın girişimciler için sunulan kredi detayları aşağıdaki tabloda yer almaktadır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.