EkonomiGenelTürkiye

Hemen Koşun, Vakıfbank’tan Acele Satılık Konut! Peşin 40.000 TL ile!

İndirimli Konutlar: Ev Sahibi Olmak İçin Alternatifler

Emlak piyasasında yaşanan çılgın yükselişler, ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmeyi zorlaştırıyor. Ortalama bir vatandaş, mevcut fiyatlarla ev sahibi olma imkanına sahip değil. Bu nedenle, farklı alternatiflere yönelmek gerekiyor. Ancak, seçenekler oldukça sınırlı.

TOKİ Projesi Dışında!

TOKİ (Toplu Konut İdaresi), bugüne kadar 1 milyondan fazla vatandaşı ev sahibi yapmış olmasına rağmen, şu anda deprem konutlarına odaklandığı için diğer projelerle ilgilenemiyor. Son yapılan kampanyada, 250.000 konut için kura çekimi yapılmış olsa da, çoğu inşaat henüz başlamadı. Şu anda TOKİ’den gelmesi beklenen yeni konut kampanyasıyla ilgili net bir açıklama yapılmadı. Bu nedenle, TOKİ en azından şimdilik, ucuz konut projelerinde yer almıyor.

Bankalar Tek Alternatif!

Uygun fiyatlı konut sahibi olmayı hedefleyen herkes için tek alternatif, bankalar aracılığıyla satılan ikinci el konutlar oldu. Bu evler, gerçekten de emlak piyasasına kıyasla daha düşük fiyatlarla satılıyor. Bu düşük fiyatlandırmanın makul bir nedeni bulunuyor.

Bankalar, bu konutları bir tür ihale sistemiyle satıyorlar. Satış sürecinde tekliflerle fiyatı artan konutların, düşük bedellerle satılması hedefleniyor. Burada en önemli nokta, konutlar için yapılan teklif sayısının az olmasıdır. Az sayıda teklif olduğunda, fiyat da artmamaktadır. Bu şekilde uygun fiyatlı bir konut sahibi olmak mümkün olabilir. Bu fırsattan yararlanabilmek için ilanları takip etmek ve daha az teklif alabilecek evleri gözlemlemek gerekmektedir.

Vakıfbank Konut Satışı Duyurusu Yaptı!

Vakıfbank, konut satışıyla ilgili duyuru yaptı. Geri sayımın başladığı ilana göre, 3+1 konut için son teklif 390.000 TL olarak belirlendi. Yaklaşık 2 gün içerisinde teklif verenler, bu konutu satın alma fırsatı yakalayabilecekler. Konutun, Mardin Kızıltepe’de bulunan ve 135 metrekare büyüklüğünde olduğu bildirildi.

Vakıfbank, bu konut için müşterilere kredi desteği sağlamaktadır. Peşinat olarak 40.000 TL ödeyenler, 350.000 TL konut kredisi kullanarak bu evi satın alabilirler. 120 ay vadeli konut kredisinin aylık taksit tutarı ise 10.138 TL’dir.

Hemen Koşun, Vakıfbank'tan Acele Satılık Konut! Peşin 40.000 TL ile!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.