EkonomiGenelTürkiye

Kamu Bankası: Sağlık Harcamalarında Büyük İndirim Müjdesi!

Halkbank Müşterilerine Eylül Ayında 200 TL İndirim Fırsatı!

Halkbank Müşterilerine Eylül Ayında 200 TL İndirim Fırsatı!

Halkbank, müşterilerine Eylül ayında geçerli olacak avantajlar ve fırsatlar hakkında bilgi veriyor. Son kampanyada, müşterilere toplamda 200 TL indirim sunuluyor. Bu indirimler, çeşitli sektörlerde yapılacak alışverişlerde kazanılacak Parafparalar ve indirimlerden oluşuyor. Kampanya, 1 Eylül’de başladı ve ay sonuna kadar sürecek. Ayrıntılar Halkbank’ın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metni ile duyuruldu.

Eylül Ayında Kazanılan İndirimler

Eylül ayı boyunca kampanyadan faydalanacak Halkbank müşterileri, yurt içinde gerçekleştirecekleri 500 TL ve üzeri eczane alışverişlerinde %10 indirim elde edebilecek. Bu indirimler, en fazla 200 TL’yi bulacak. Müşteriler, indirimden yararlanmak için harcamadan önce Paraf Mobil uygulamasını kullanarak “Hemen Katıl” seçeneğine tıklamaları veya ECZANE yazarak 3404’e SMS atmaları gerekmektedir.

Kampanya Detayları

Paraf, Parafly, Paraf Genç ve Parafree kart sahipleri kampanyaya dahil olabilirken, Business kartlar, Halkcardlar ve ParafPara kullanılarak gerçekleştirilen işlemler kampanya kapsamında değildir. Ayrıca, iptal ve iade işlemleri de bu kampanya dahilinde değerlendirilmemektedir.

Kamu Bankası: Sağlık Harcamalarında Büyük İndirim Müjdesi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.