EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası’ndan Gece Yarısı Açıklama: Faizsiz Kredi Desteği için Tek Şartlı Başvuru

**Ziraat Bankası, İhtiyaç Sahiplerine Yeni Kredi İmkanı Sunuyor**

Ziraat Bankası son duyurusunda, sosyal medya hesapları üzerinden, ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara müjde verdi. Banka, 10.000 TL ile 50.000 TL arasında değişen limitlerde, 36 ay vadeli, gelir belgesiz tüketici kredisi imkanı sunuyor. Ziraat Bankası, düşük faiz oranlarıyla bu seçenekleri sunarken, kamu destekli bir banka olarak vatandaşlara cazip faiz oranları sağlıyor.

**Kredi Koşulları Detaylıca Açıklandı**

Ziraat Bankası nakit ihtiyacı olanların birinci tercihi haline geldi. Banka, bu kredi kampanyasıyla başvuran herkese aynı gün içinde kredi ödemesini gerçekleştiriyor. Ziraat Bankası bireysel tüketici kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlar, gerekli koşulları sağladıklarında 10.000 ile 50.000 TL arasında kredi desteği alabilecektir. Başvuruda bulunmak isteyenler, 18 yaşından büyük olmaları durumunda, kimlik ve gelir belgesi gibi belgelerle birlikte banka şubesine gidip başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler. Bankanın resmi internet sitesi veya bireysel ihtiyaç kredisi kampanyası uygulamalarından da yararlanabilirsiniz. Bu kampanya, emekli vatandaşlara, uzun süre aynı iş yerinde sigortalı çalışmaları durumunda da veriliyor.

**Sadece 18 Yaşından Büyük Olanlar Başvurabilir**

Ziraat Bankası tarafından sağlanan, 50.000 TL’ye kadar limitli kredi desteğinden, 18 yaşın üzerinde olan vatandaşlar faydalanabilecektir. Bankanın başlattığı bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılım sağlayarak, düşük tutarlı kredi alabilirsiniz. Finansal ihtiyaçlarınızı bu destek ödemesiyle olumlu bir şekilde karşılayabilirsiniz.

Ziraat Bankası'ndan Gece Yarısı Açıklama: Faizsiz Kredi Desteği için Tek Şartlı Başvuru

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.