EkonomiGenelTürkiye

Halkbank’tan müşterilerine özel faiz indirimi! Konut kredisi faiz oranları güncellendi, 500.000 TL kredi için taksit planı

**HALKBANK KONUT KREDİSİ KAMPANYASI İLE EV SAHİBİ OLMA FIRSATI!**

Konut fiyatlarında meydana gelen artış, toplumsal etkileriyle birlikte kiracılık oranının artmasına neden olmuştur. Kiracı olan her bireyin en büyük hedefi ise kendi evine sahip olmaktır. Ancak günümüz ekonomik koşullarında, ortalama bir vatandaşın konut satın alma gücü maalesef yetersizdir. Bu durumda, konut kredisi kampanyaları devreye girmektedir. Halkbank da konut kredisi kampanyasında bir güncelleme yaptığını duyurmuştur.

KONUT KREDİSİYLE HAYALİNİZDEKİ EVE DAHA KOLAY ULAŞIN!

Büyük bir tutarda konut satın almak için önemli bir bütçeye ihtiyaç vardır. Sıfır konut almayı düşünen kişilerin en azından 3-5 milyon TL gibi bir miktarı gözden çıkarmaları gerekmektedir. İkinci el konut fiyatları ise çeşitli faktörlere bağlı olarak 1 milyon TL’ye kadar düşebilmektedir. Bugün, bu miktarları bankalardan konut kredisi çekmek isteyenlerin dahi ödeme güçlükleri yaşadıkları görülmektedir. Bunun için, bir konut satın alabilmek için gerekli miktarın büyük bir kısmının birikimlerden karşılanması ve kalan küçük miktarın ise konut kredisi ile temin edilmesi gerekmektedir. Tam da bu şekilde bir plan yapanlar için Halkbank, kredi fırsatı sunmaktadır.

HALKBANK KONUT KREDİSİ KAMPANYASINDA FAİZ İNDİRİMİ!

Halkbank’ın konut kredisi kampanyasında faiz indirimine gidilmiştir. Bankanın son değerlendirmesine göre, konut kredisi için iki farklı faiz uygulaması başlatılmıştır. 500.000 TL’ye kadar olan küçük miktarlı konut kredilerinde aylık yüzde 2,79 oranında faiz uygulanmaya başlanmıştır. Bu miktarın üzerindeki konut kredileri için ise banka aylık yüzde 2,99 oranında faiz uygulamayı sürdürmektedir. Bu faiz indirimi, düşük miktarlı konut kredisi çeken müşterilere ev sahibi olma konusunda avantaj sağlamaktadır.

UZUN VADE İMKANI İLE KONUT KREDİSİ

Halkbank’ın konut kredisi kampanyası kapsamında müşterilere 120 aya kadar vade seçeneği sunulmaktadır. Aslında konut kredilerinde kısa vadeler, faiz maliyetinde avantaj sağlamaktadır. Ancak ödenemeyecek büyüklükte taksitler ortaya çıktığı için insanlar genellikle en uzun vade seçeneği ile konut kredisi kullanmaktadırlar.

500.000 TL KONUT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

Halkbank’tan 120 aylık vadeyle 500.000 TL konut kredisi kullanan bir müşteri, aylık 14.483 TL kredi taksiti ödemektedir. 10 yıl boyunca devam edecek olan taksit ödemelerinin sonunda, toplamda 1.737.963 TL tutarında ödeme yapılmış olacaktır.

Konut sahibi olma hayalinize Halkbank’ın konut kredisi kampanyası ile daha kolay ulaşabilirsiniz. Uygun faiz oranları ve uzun vadelerden yararlanarak hayalinizdeki eve sahip olabilirsiniz. Detaylı bilgi ve başvuru için Halkbank şubelerini ziyaret edebilirsiniz.

Halkbank'tan müşterilerine özel faiz indirimi! Konut kredisi faiz oranları güncellendi, 500.000 TL kredi için taksit planı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.