EkonomiGenelTürkiye

İzmir Büyükşehir Belediyesi 4 memur alıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Müfettiş Yardımcısı Alımı İlanı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 25 Eylül 2023 tarihli Resmî Gazete’de yayınladığı bir ilan aracılığıyla Müfettiş Yardımcısı alımı yapacağını duyurdu.

Müfettiş Yardımcısı Başvuru Kriterleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanlığı için yapılacak olan alımda şu kriterlere uyulması gerekmektedir:

  • 30 yaşını doldurmamış olmak (1 Ocak 1993 tarihinden sonra doğmuş olmak)
  • Siyasal, işletme, hukuk, iktisat veya idari bilimler fakültelerinden birinde ya da denklik kabul edilen bir yerli veya yabancı üniversiteden dört yıllık bir diploma sahibi olmak
  • İyi bir sağlık durumuna sahip olmak

Ayrıca, başvuran adayların daha önce en fazla bir defa olmak üzere ÖSYM tarafından 2022 veya 2023 yıllarında yapılan KPSS P-48 puan türünden 80 ve üzeri puan almış olmaları gerekmektedir.

Başvuru Süreci

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan memur alımı başvuruları 2 Ekim 2023 tarihinde başlayacak ve 3 Kasım 2023 tarihinde sona erecektir. Başvurular sadece online olarak https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden yapılacaktır.

Alım Süreci ve Yazılı Sınav

Yazılı sınava katılmaya hak kazanan adayların isimleri, 13 Kasım 2023 ile 17 Kasım 2023 tarihleri arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin www.izmir.bel.tr web sayfasında, İzmir Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanlığı Mimar Sinan Mahallesi Şair Eşref Bulvarı No:50 Konak İzmir adresinde yer alan hizmet binasının girişindeki ilan panosunda ve Kariyer Kapısı üzerinden duyurulacaktır. Yazılı sınav sonuçları ise 1 Aralık 2023 ile 8 Aralık 2023 tarihleri arasında sınava katılmaya hak kazanan adayların isimlerinin yazılı olduğu yerlerde ilan edilecektir.

Başvuru kılavuzu için lütfen tıklayınız.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 4 memur alıyor

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.