EkonomiGenelTürkiye

Pazartesi sabahı müjde geldi! İbana 10 bin TL nakit para yatırılacak!

Özel Bankalar İle Rahatlıkla Kredi Başvurusu Yapın

Akbank’tan 10.000 TL Nakit İhtiyaç Kredisi

Akbank, nakit ihtiyaçlarınıza yönelik olarak SMS ile kredi başvurusu imkanı sunuyor. Akbank’tan 36 ay vadeli kredi almak için TC kimlik numaranızı büyük harflerle yazarak 44 25 numarasına mesaj göndermeniz yeterli olacaktır. Başvurunuz onaylandığında Akbank direkt uygulamasını kullanarak hızlı bir şekilde krediye sahip olabilirsiniz.

Denizbank’tan SMS İle 10.000 TL Kredi Fırsatı

Denizbank müşterileri için SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapma fırsatı sunuluyor. “Kredim” yazıp TC kimlik numaranızı 32 80’e göndererek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Krediniz onaylandığında aynı gün içinde hesabınıza aktarılacaktır. Ayrıca, Denizbank internet bankacılığı uygulamasını kullanarak da kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Garanti Bankası’ndan Sigortalılara Özel İhtiyaç Kredisi

Sigortalı çalışan müşterilerine özel kredi kampanyası sunan Garanti Bankası, mobil veya İnternet şubesinden kolayca başvuru yapma imkanı sağlıyor. İhtiyaç kredisine başvurunuz sonucu, bankadan 5 dakika içinde iletilir. Onaylanan kredileri kullanmak isteyenler, 3 ay ertelemeli ödeme seçeneğinden de faydalanabilir.

İş Bankası İle Sigortalılara Özel 10.000 TL Kredi Fırsatı

İş Bankası tarafından sigortalı çalışanlara özel olarak 10.000 TL’ye kadar kredi fırsatı sunulmaktadır. İş Bankası’nın resmi internet sitesi veya mobil uygulaması aracılığıyla kolayca başvuruda bulunabilir ve uygun şartlarda krediye sahip olabilirsiniz.

Pazartesi sabahı müjde geldi! İbana 10 bin TL nakit para yatırılacak!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.