EkonomiGenelTürkiye

TTK 2000 Kamu İşçi Alımı Başvuruları Başladı

İŞKUR İş İlanı

Türkiye Taş Kömürü Genel Müdürlüğü (TTK), kendi bünyesinde istihdam edilmek üzere 2000 işçi alımı yapacağını duyurdu. Bu alım ilanında KPSS puanı şartı aranmayacaktır. Adayların en az ilkokul mezunu olmaları yeterli olacaktır. Alımın genel madenci kadrosunda gerçekleştirileceği belirtilmiştir. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak ilanın genel detaylarını haberimizde sunmaktayız.

Kamu İşçi Alımı Kriterleri

En az ilkokul mezunu adaylardan başlamak üzeri şartları sağlayan lise, önlisans ve lisans mezunları da başvuruları kabul edilecektir. Başvuru yapan adayların ilanın son başvuru tarihi itibarıyla 18 yaşını doldurmuş ve 31 yaşından büyük olmaması gerekmektedir. Deneyim şartı aranmamaktadır.

Ayrıca, adayların daha önce herhangi bir kamu kurumunda ahlaki veya disiplinsizlik nedeniyle işten ayrılmamış olmaları gerekmektedir.

İşe alınacak personeller deneme sürecine tabi tutulacak ve deneme süresinde başarısız olan adayların iş sözleşmeleri sonlandırılacaktır.

Alım Noter Kurasıyla Yapılacak

Söz konusu kamu kurumu tarafından yayımlanan güncel ilana göre işe alınacak personeller noter kurasıyla belirlenecektir. Yazılı veya sözlü sınav yapılmadan ilanla belirtilen işe alım kurallarına göre 1.500 asil ve 750 yedek aday noter kurasıyla seçilecektir.

İŞKUR İş İlanı Numaraları

Zonguldak için alım numarası: 00007815548 – 1500 işçi alımı,

Bartın için alım numarası: 00007810299 – 400 işçi alımı,

Karabük için alım numarası: 00007814965 – 100 işçi alımı yapılacaktır.

İşçi Alımı Başvuru Şekli, Tarihi ve İlan Numarası

Son yayımlanan ilana başvurular 25 Eylül 2023 tarihinden itibaren başlamıştır. Adaylar için son başvuru tarihi 29 Eylül 2023 olarak belirlenmiştir. Başvurularınızı İŞKUR aracılığıyla e-şube üzerinden online olarak, ALO 170 hattını arayarak veya hizmet noktalarından şahsen yapabilirsiniz. Diğer başvurular dikkate alınmayacaktır. Başvurmak istediğiniz şehirde ikamet etmeniz gerekmektedir.

Başvuru yapmak için buraya tıklayınız.

TTK 2000 Kamu İşçi Alımı Başvuruları Başladı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.