EkonomiGenelTürkiye

Uşak Ankara İstanbul İzmir Afyon Kahramanmaraş’ta Hızlı Teslimatlı TOKİ Konutları!

Uşak Ankara İstanbul İzmir Afyon Kahramanmaraş! 43 ile TOKİ piyangosu HEMEN TESLİM çekilişsiz kurasız konut satışı

Koronavirüs salgını döneminde konut fiyatlarında yaşanan yükseliş cepleri yakarken salgın sonrası daha da artmış, özellikle de büyük şehirlerde konut fiyatları 1 milyon TL barajını bile aşmıştı.

Konut Fiyatlarında Artış ve TOKİ’nin Rolü

Yaşanan yükseliş dar gelirli vatandaşların ardından orta gelir grubu vatandaşların da ev sahibi olmasını imkansız hale getirirken süreçte devreye TOKİ girmişti. TOKİ’nin alt ve orta gelir grubu konut projeleri için satış duyuruları yayımlanırken bir yeni duyuru da ihale ile satış için yayımlandı.

TOKİ’DEN ÇEKİLİŞSİZ KURASIZ HEMEN TESLİM KONUT PROJESİ!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından satışa sunulan konutlar için yeni duyurular peş peşe yayımlanmaya devam ederken bunlardan biride Emlak Müzayede tarafından yayımlandı. Emlak Yönetim tarafından yayımlanan açık artırma ile satışa sunulacak konutların büyük bir bölümü hemen teslim olarak yayımlanırken bir bölümü ise 12 ay içerisinde teslim edilecek.

Teklif Alma Toplantıları ve İhale Detayları

Yapılan açıklamada “Teklif alma toplantısı The Green Park Hotel, Kızılırmak Mah. 1443. Cadde No:39 Çukurambar Çankaya / ANKARA, TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu Halkalı / İSTANBUL ve İnternet bağlantıları ile 11.10.2023 Çarşamba günü saat 10:30’da konutlar ve 12.10.2023 Perşembe günü saat 10.30’da işyerleri olacak şekilde yapılacaktır. Teklifler toplantı sırasında, açık arttırma yöntemiyle alınacaktır” ifadelerine yer verildi.

TOKİ’DEN HEMEN TESLİM ALINAN DAİRE SATILABİLİR Mİ?

Yapılacak olan açık artırmada aralarında Uşak, Afyonkarahisar, Denizli, Ankara, İzmir, İstanbul, Kütahya’nın da yer aldığı 23 ilde satılan konutlar için 1 sene satış yasağı uygulanacak.

Konutların Satılacağı İllerin Tam Listesi ve Fiyatları

Satışın yapılacağı iller ve ihale tarihi hakkında detaylı bilgileri Emlak Müzayede resmi sitesi üzerinden edinebilirsiniz.

Uşak Ankara İstanbul İzmir Afyon Kahramanmaraş'ta Hızlı Teslimatlı TOKİ Konutları!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.