EkonomiGenelTürkiye

Vakıfbank ile Ev Sahibi Olmak Artık Daha Kolay! 6 Ay Ertelemeli Düşük Faizli Konut Kredisi Fırsatıyla Atağa Kalkın!

Vakıfbank ile Hayalindeki Ev Hemen Gerçek Olsun! 6 Ay Ertelemeli Düşük Faizli Konut Kredisi Fırsatı

Vakıfbank’ın Yeni Konut Kredisi Paketleri

Vakıfbank, konut sahibi olmak isteyen müşterilere sunduğu 6 farklı konut kredisi paketiyle düşük faizli ve erteleme imkanı sunarak müjdeli bir haber verdi. İşte Vakıfbank’ın yeni kredi paketleri:

1. Kentsel Dönüşüm Kredisi
2. Yeşil Konut Kredisi
3. Vakıfbank’tan Satılık Gayrimenkuller
4. Sarı Panjur Konut Kredisi
5. TSK Personeline Özel Konut Kredisi
6. OYAK Üyelerine Özel Konut Kredisi

Vakıfbank’tan 6 Ay Ertelemeli Kredi Fırsatı!

Vakıfbank tarafından yapılan açıklamada, 6 aya kadar taksit öteleme imkanı ve 120 aya varan vade seçeneğiyle konut kredisi kullandırılacağı duyuruldu. Bu ertelemeli konut kredisi paketi, yalnızca OYAK ve TSK üyelerine özel olarak sunulmaktadır. İlk taksit ödemesini ertelemek isteyen müşteriler, Mart 2024 tarihine kadar ödemelerine başlayabilecekler.

Sarı Panjur Konut Kredisi Paketi

Vakıfbank’ın Sarı Panjur konut kredisi paketinde ise faiz oranı yüzde 3,19 olarak belirlendi. İlk taksitten sonra aylık ödemelerinizi gerçekleştirebileceğiniz bu kredi paketi, 500 bin TL’ye kadar olan konut alımlarında uygulanan faiz oranıdır. Eğer kredi limitiniz 2 milyon TL’ye kadar ise, faiz oranı yüzde 3,39 olarak uygulanacaktır.

Vakıfbank Konut Kredisi Başvurusu

Konut kredisi çekmek isteyen kişiler, başvurularını Vakıfbank şubeleri üzerinden veya Vakıfbank’ın internet sitesi ve mobil şube uygulaması aracılığıyla yapabilirler. Kredi ön onayı alan müşteriler, gerekli belgeleri şubeye teslim ederek kredilerini çekebilirler.

Vakıfbank ile hayalinizdeki ev artık çok yakınınızda! Siz de avantajlı konut kredisi paketlerinden faydalanmak için başvurunuzu hemen yapın. Unutmayın, ev sahibi olmak Vakıfbank ile çok daha kolay!

Vakıfbank ile Ev Sahibi Olmak Artık Daha Kolay! 6 Ay Ertelemeli Düşük Faizli Konut Kredisi Fırsatıyla Atağa Kalkın!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.