EkonomiGenelTürkiye

Peşin 563K TL ile Sıfır Renault Taliant Sahibi Olun!

Sıfır Kilometre Otomobil Fiyatlarına Zam Geliyor! İşte Detaylar

Ekim Ayı İle Birlikte Zam Uygulanacak

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil piyasasında yeni zamların işaret fişeği verildi. Otomobil firmaları, mevcut fiyat listelerinden satışlara devam ediyor ancak sıfır araç almak isteyenler için zam haberleri gelmeye başladı. Eylül ayında zam uygulamayan firmalar, Ekim ayıyla birlikte zam yapmayı planlamaktadır. Zam oranları hesaplamalarının ardından önümüzdeki hafta fiyat listelerine yansıyacak. Bu durum otomobil satın alacakları zorlayacak ve şu anda sıfır araba alanların en az yüzde 10 oranında avantajlı çıkacakları öngörülmektedir.

Renault Taliant, Uygun Fiyatıyla Dikkat Çekiyor

Ramot firması, Türkiye piyasasında yüksek talep gören Renault Taliant modeliyle yoğun bir satış operasyonu sürdürmektedir. Ucuz otomobillere olan talepteki artış nedeniyle Renault Taliant, en çok tercih edilen model olmuştur. Şu anda firmanın en uygun fiyatlı binek otomobili olan Renault Taliant, çeşitli donanım seçenekleriyle satışa sunulmaktadır.

Renault Taliant’ın üç farklı donanım seçeneği bulunmaktadır. En düşük donanım seviyesinde fiyatı 813.000 TL iken bir üst seviyede fiyatı 913.000 TL’ye yükselmektedir. En üst donanım seçeneği ise 961.000 TL’den satışa sunulmaktadır.

Renault firması, forex Ay’ının sonuna kadar Renault Taliant satın alanlara 250.000 TL kredi desteği sunmaktadır. Bu kredi imkanından yararlanmak için 563.000 TL peşin ödeme yapmak yeterlidir.

Peşin 563K TL ile Sıfır Renault Taliant Sahibi Olun!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.