EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası, Bankart sahiplerine özel olarak 1250 TL geri ödemesiz hediye sunuyor!

**Ziraat Bankası Müşterilerine 1250 TL’den Fazla Para Veriyor**

Ziraat Bankası, müşteri potansiyelini sürekli olarak arttırmak için yeni kampanyalar düzenleyerek müşterilerini sevindirmeye devam ediyor. Şimdi ise çok özel bir kampanya ile karşımıza çıkıyor. Başvuru yapan herkese 1250 TL tutarında para vereceğini duyurdu. Eğer hemen başvuru yaparsanız, bu özel ödeme kampanyasından siz de faydalanabilirsiniz.

**Ziraat Bankası Hesabı Olanlara Para Dağıtıyor**

Ziraat Bankası, kredi kartı veya banka kartı özelliğiyle TATİLSEPETİ üzerinden yapacakları alışverişlere ekstra para ödeyeceğini açıkladı. Bankanın müşterileri, tek seferde 10.000 TL ile 20.000 TL arasında alışveriş yaptıklarında 500 TL bankartlira hediyesi kazanacaklar. 20.000 TL üzeri alışveriş yapan müşteriler ise 1250 TL bankartlira hediyesine hak kazanacaklar. Bu kampanya, 30 Eylül 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanyaya katılmak için yapmanız gereken tek şey, bir SMS göndermek.

**SMS İle Kampanyaya Katılma İmkanı**

Kampanyaya katılmak isteyen Ziraat Bankası müşterileri, banka mobil uygulaması, bankart.com.tr veya SMS üzerinden başvuruda bulunabilirler. Kampanyaya SMS ile katılmak için, TATİLSEPETİ yazarak 47 57 numarasına bir SMS göndermeniz yeterli olacaktır. Başvurunuz bu şekilde kabul edilecektir.

Ziraat Bankası, Bankart sahiplerine özel olarak 1250 TL geri ödemesiz hediye sunuyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.