EkonomiGenelTürkiye

Akbank Emeklilere Ekim Ayı Sürprizi: 12.000 TL Kampanyası!

**EKİM KAMPANYASINDA AKBANK, EMEKLİLERE ZAMLI TARİFE VE EK PROMOSYON KAZANMA FIRSATI SUNUYOR!**

**Akbank, emekli maaş promosyonu kampanyasında önemli bir güncelleme yaptı ve emeklilere daha yüksek ödemeler yapma kararı aldı.** Türkiye’de sürekli artan enflasyon ve Türk lirasının değer kaybı karşısında emekli maaş promosyonları düşük seviyelerde kalmıştı. Bu durum emekliler tarafından sıkça eleştirilse de bir sonuç alınamamıştı. Ancak Akbank’ın güzel haberi ile emeklilerin yüzü güldü. Akbank, emekli maaş promosyonu kampanyasında tarifelerine zam yapacağını duyurdu ve Ekim kampanyasıyla emeklilere daha yüksek ödemeler yapılacağını açıkladı.

**Akbank’ın güncellemesi büyük ilgi gördü ve tüm kampanyayı tamamen değiştirdi.** İlk kampanyalarında emeklilere en fazla 7.000 TL maaş promosyonu ve 3.000 TL chip-para vermeyi öneren Akbank, artık çok daha cazip fırsatlar sunuyor.

**Emekliler, maaşlarını Akbank’a taşıdıklarında aşağıdaki nakit promosyonları direkt olarak alabilecekler:**

– Emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olanlara 6.000 TL,
– Emekli maaşı 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 7.000 TL,
– Emekli maaşı 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 9.000 TL,
– Emekli maaşı 10.000 TL ve üzeri olanlara 10.000 TL nakit maaş promosyonu ödemesi yapılacak.

**Ayrıca, Akbank’ın Ekim ayındaki sürprizi ek promosyon oldu.** Emekli müşteriler, maaş promosyonu kampanyasından faydalanmaları durumunda koşullu bir ek promosyon kazanma imkanına sahip olacaklar. Otomatik fatura ödeme talimatı veren emekli müşteriler, chip-para ödüllerine hak kazanabilecekler. Kampanya kapsamında 1 adet otomatik fatura ödeme talimatıyla 400 TL chip-para kazanmak mümkün olacak. Bir emekli müşteri en fazla 5 otomatik fatura ödeme talimatı verebilecek ve bunun karşılığında da 2.000 TL chip-para kazanabilecek.

**Akbank’a emekli maaşını taşıyan bir emekli müşteri, emekli maaşının tutarına bağlı olarak 10.000 TL maaş promosyonu ve 2.000 TL ek promosyon kazanma imkanına sahip olacak.** Böylece emekli maaş promosyonu kampanyasının toplam ödemesi 12.000 TL’ye ulaşacak. Bu tutar, şu anda emekli maaş promosyonu kampanyaları arasında rekor seviyede ve en yüksek maaş promosyonu veren banka Akbank olarak ön plana çıkıyor.

**Öte yandan, Akbank ile emekli maaş promosyonu anlaşmasını daha önceden yapmış ve ödemelerini almış olan emekli müşteriler, bankalarına başvurarak sözleşmeyi yenileyerek aradaki fark ödemelerini alabilecekler.**

Dolar, altın, borsa, euro gibi finansal yatırımlarla uğraşan kişilerin bu hafta nereye yatırım yapması gerektiği hakkında bilgi almak için [buraya](#) tıklayabilirsiniz.

Akbank Emeklilere Ekim Ayı Sürprizi: 12.000 TL Kampanyası!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.