EkonomiGenelTürkiye

Efeler Belediyesi’nde KPSS ile Memur Alımı için Fırsat!

Belediye İş İlanları

Belediye İş İlanları: Efeler Belediyesi 5 Memur Alımı Yapıyor

Aydın Büyükşehir Belediyesine bağlı Efeler Belediyesi, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere KPSS 60 taban puanıyla 5 memur alımı yapacağını duyurdu. İlan, kadın ve erkek adayların başvurabileceği şekilde açıklandı ve atama işlemlerinin 657 sayılı Devlet Memuru Kanunlarına göre gerçekleştirileceği belirtildi. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak, advertised job requirements have been stated.

Belediye Personeli Alımı Müracaat Koşulları

Şehir Plancısı Alımı: Lisans düzeyinde eğitim aldığınız ve şehir ve bölge planlama lisans programından mezun olduğunuz gerekmektedir.

Mühendis Alımı 1: Lisans eğitimi veren fakültelerin gıda mühendisliği bölümünden mezun olmanız istenmektedir.

Mühendis Alımı 2: Üniversitelerin mühendislik veya teknoloji fakültelerinden gıda mühendisliği bölümünden mezun olmanız gerekmektedir.

Mühendis Alımı 3: Bu kadro için ise endüstri mühendisliği lisans mezunu olmanız gerekmektedir.

Ekonomist Alımı: Söz konusu unvana başvurmak isteyen adayların iktisat, ekonomi veya maliye bölümünden mezun olması gerekmektedir.

KPSS Puan Şartı

ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan lisans mezunlarının P – 93 puan türünde asgari olarak 60 taban puan alması, bu ilana başvuru yapmak için yeterlidir.

Belediye Memuru Alımı Şekli

İşe alınacak personeller, kurum tarafından yapılacak sözlü sınav sonucuna göre belirlenecektir. Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar, Belediyenin resmi internet sitesi üzerinden 29 Ekim 2023 tarihinde yapılacak duyuruya göre belirlenecektir. Ayrıca sınav giriş belgeleri de yine internet adresi üzerinden ilan edilecektir. Sınav 12 Aralık 2023 tarihinde gerçekleşecektir.

Memur Alımı Başvuru Şekli ve Tarihi

Bu ilana başvurular, Aydın iş ilanları kategorisinde yayımlanmakta olup 20 Ekim 2023 ve 22 Ekim 2023 tarihleri arasında alınacaktır. Başvurularınızı Efeler Belediye Başkanlığı Hizmet Binası İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen veya posta yoluyla yapmanız gerekmektedir.

Efeler Belediyesi'nde KPSS ile Memur Alımı için Fırsat!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.