EkonomiGenelTürkiye

Emeklilere müjde: Aylık sadece 120 TL ödeme!

Türk Telekom Emeklilere Özel Avantajlı Kampanya Başladı

Türk Telekom’dan Emeklilere Özel Tarife Detayları

Türk Telekom, resmi web sitesi üzerinden önemli bir açıklama yaparak emeklilere özel bir kampanya başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında Türk Telekom’dan emekliler, yurt içi her yöne 750 dakika konuşma, her yöne 750 SMS, 5 GB cepten internet ve Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma avantajına sadece 120 TL karşılığında sahip olabilecekler.

Kampanyaya Katılım İçin Başvuru Koşulları

Kampanyaya katılmak isteyen emeklilerin, Türk Telekom bayisine giderek kimlikleriyle birlikte başvurmaları gerekmektedir. Maaş müşterisi kontrolleri yapıldıktan sonra, emekliler hemen Kampanya avantajlarından yararlanmaya başlayabilecekler.

Emekliler İçin Başvuru Koşulları

Ziraat Bankası’nın aktardığı bilgilere göre kampanyaya dahil olmak isteyen emeklilerin 12 aylık bir taahhüt vermeleri gerekmektedir. Kampanyasız fiyat 360 TL iken, emekliler bu kampanya şartlarını yerine getirdikleri takdirde sadece 120 TL ödeyecekler.

Ziraat Bankası’ndan emekli maaşı alan ve yeni hat tesisi, numara taşıma veya faturasız Türk Telekom tarifelerinden Ziraat Emekli tarifesine geçiş yapan müşteriler, 12 fatura dönemi boyunca Ziraat Emekli tarifesinde kalma sözü veriyorlarsa, sadece 120 TL karşılığında Ziraat Emekli tarifesini kullanabilecekler. Türk Telekom faturalı Ziraat Emekli tarifesine gelen müşteriler ise 12 fatura dönemi boyunca aynı sözü verdiklerinde, taahhüt verilen fatura döneminden itibaren 180 TL karşılığında Ziraat Emekli tarifesini kullanabilecekler.

Kampanyadan yararlanmak isteyen Ziraat Bankası emekli müşterileri, Ziraat Emekli Fırsat tarifesine kayıtlı hatlarından bir SMS göndererek katılım sağlayabilirler. SMS’te “ZIRAAT” yazıldıktan sonra bir boşluk bırakıp TC kimlik numarası yazılarak 5555’e gönderilen SMS’e “ZIRAAT ONAY” yazarak gönderildiğinde kampanyaya katılım sağlanabilir. Ayrıca Türk Telekom Müşteri Hizmetleri’ni arayarak da kampanyaya katılım sağlanabilir.

Kampanya koşulları ve diğer ayrıntılar için lütfen Ziraat Bankası’nın resmi web sitesini ziyaret ediniz.

Emeklilere müjde: Aylık sadece 120 TL ödeme!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.