EkonomiGenelTürkiye

İş Bankası’ndan 5 Milyon TL’ye Kadar Her Şey Dahil Ev Kredisi

İş Bankası’ndan 5 Milyon TL Limitli Her Şey Dahil Ev Kredisi Fırsatı

İş Bankası Konut Kredisi Paketinde Başvuru Ekranı Açıldı!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşların cebini yakmakta olan konut fiyatlarındaki yükseliş nedeniyle, birçok kişi banka kredilerine yönelmek zorunda kalmıştı. Bankaların kredi faiz oranları rekor seviyeye ulaşırken, İş Bankası her şey dahil ev kredisi paketiyle müşterilerine masrafları içinde ev sahibi olma imkanı sunmaktadır. Yapılan açıklamaya göre, İş Bankası konut kredisi ile yüksek kredi limiti sayesinde müşterileri yeni evlerinin anahtarlarına kavuşabilecektir.

İş Bankası Konut Kredisi Paketi İle Ev Sahibi Olma Fırsatı

İş Bankası, Türkiye’nin ilk özel bankası olarak sunduğu bu kredi kampanyasıyla müşterilerine birçok avantaj sağlamaktadır. Müşteriler, satın alacakları ev için kullanacakları krediyi aylık sabit taksitlerle ödeyebilecekleri gibi, gelirlerine uygun taksitlerle de ödeme yapma imkanına sahiptir. Kredi tutarı, satın alınacak konutun BDDK veya SPK lisanslı ekspertiz firmalarınca düzenlenen değerine, enerji sınıfına ve kullanım durumuna (1. el / 2. el) göre belirlenen sınırlara kadar olabilir.

İş Bankası Güncel Konut Kredisi Faiz Oranları

İş Bankası tarafından sunulan konut kredisi paketlerinde faiz oranları başvuru yapan kişinin kredi notuna göre belirlenmektedir. 2 milyon TL üzeri limitli kredi paketinde uygulanan faiz oranı aylık yüzde 3,07’dir.

Kampanyadan faydalanmak isteyen kişiler, İş Bankası şubelerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. Kredi başvurusu onaylanan kişiler, aynı hafta içinde konut kredisi çekerek yeni evlerini satın alabileceklerdir.

İş Bankası'ndan 5 Milyon TL'ye Kadar Her Şey Dahil Ev Kredisi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.