EkonomiGenelTürkiye

Üniversite Hastaneleri İşçi, Personel ve Memur Alımı

Üniversite Hastaneleri İş İlanları: Yeteneklerinizi ve Kariyerinizi Geliştirin

Üniversite Hastanelerinde İş Fırsatları

Üniversite hastaneleri, çeşitli pozisyonlarda istihdam etmek üzere işçi, personel ve memur alımları yapmaktadır. Mülakat şartı olmadan gerçekleştirilecek olan bu alımlar için KPSS puanına sahip olmanız gerekmektedir. İlgili ilanın detaylarını kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak sizler için derledik. Ayrıca, tüm iş ilanlarına anlık olarak ulaşmak için aşağıda verilen cep uygulamamızı indirebilirsiniz.

169 Kamu Personeli Alımı: 5 Kurumdan Detaylar

Galatasaray Üniversitesi 23 Personel Alımı

Galatasaray Üniversitesi, Resmi Gazete’de yayımlanan ilanıyla 23 personel alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlar; 9 Temizlik Personeli, 1 Bahçıvan, 1 İnşaat Personeli, 1 Boyacı, 1 Elektrikçi ve 10 Büro Personelinden oluşmaktadır. En az lise mezunu adayların başvurabileceği bu alımlar için öğrenim durumunuza göre puan türlerinde minimum 60 taban puan almış olmanız gerekmektedir. Başvuru yapmak ve detayları öğrenmek için tıklayınız.

Marmara Üniversitesi 3 Bilişim Personeli Alımı

İstanbul’da iş arayanlar için Marmara Üniversitesi tarafından yapılan 3 bilişim personeli alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu alımlar, Sistem Uzmanı, Ağ Uzmanı ve Bilgi Güvenliği Uzmanı pozisyonları için geçerlidir. Başvurabileceğiniz alımlar için belirli bir öğrenim şartı bulunmaktadır. Başvuru süreci başlamıştır, başvurmak ve detayları öğrenmek için tıklayınız.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 52 Sağlık Personeli Alımı

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, bünyesinde çalıştırmak üzere lise, önlisans ve lisans mezunlarından 52 sağlık personeli alımı yapacağını açıkladı. Başvuruda bulunmak isteyen adayların 2022 KPSS sonuçlarına göre minimum 60 taban puan almış olmaları gerekmektedir. Başvuru yapmak ve detayları öğrenmek için tıklayınız.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi 45 Kamu Memuru Alımı

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, KPSS 60 taban puanı ile 45 kamu memuru alımı yapacağını duyurdu. Mülakat yapılmadan gerçekleşecek olan bu alımlar için KPSS B grubu puanlarına göre işe alım yapılacaktır. En az lise mezunu adaylar başvuruda bulunabilirler. Başvuru yapmak ve detayları öğrenmek için tıklayınız.

MKÜ 5 Sözleşmeli Personel Alımı

Mustafa Kemal Üniversitesi, ilanında yer alan 4 farklı branşta 5 sözleşmeli personel alımı yapacak. Bu alımlar için adayların lisans düzeyinde bilgisayar mühendisi, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisi, elektronik mühendisliği veya endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir. Başvurular başlamıştır, başvurmak ve detayları öğrenmek için tıklayınız.

Üniversite Hastaneleri İşçi, Personel ve Memur Alımı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.