EkonomiGenelTürkiye

Emeklilere Özel: 15.000 TL Geri Ödemesiz Para Hesabınıza Yatacak!

**İş Bankası’ndan 15.000 TL Nakit Yardımı İçin Başvurun!**

**Emeklilere İş Bankası’ndan 15.000 TL Nakit Yardımı! Nasıl Başvurulur?**

Türkiye İş Bankası, emeklilere yönelik başlattığı kampanya kapsamında, cep telefonuyla başvuranlara 15.000 TL nakit yardım ödeneceğini duyurdu. İş Bankası’ndan nakit paranızı hemen hesabınıza aktarmak için T.C. kimlik numaranızı göndermeniz yeterlidir.

**İş Bankası, Emeklilerin Bütçesine Katkı Sağlıyor!**

Emeklilerin bütçelerine katkıda bulunmak amacıyla Türkiye İş Bankası harekete geçti. Banka, 15.000 TL tutarında promosyon vererek, emeklilere destek olmayı amaçlıyor. Henüz başvuruda bulunmamış emekliler, telefon üzerinden İş Bankası’na başvurularını yaparak bu promosyondan yararlanabilirler.

**Emeklilere 15.000 TL Nakit Yardım Kampanyası**

Bankalara yönelen vatandaşlar, Temmuz ayında emeklilik zammının yaklaşmasıyla ne yapacaklarını bilemiyorlar. İş Bankası, emeklilere ek ödeme yapmak için büyük bir yarışa katıldı. 4A, 4B, 4C ve EYT emeklilerine yönelik olarak hazırlanan kampanya ile emeklilere 15.000 TL nakit yardım yapılacağı duyuruldu. Bu fırsattan yararlanmak için sadece bir SMS atmaları yeterlidir.

**İş Bankası, Emekli Müşteri Sayısını Artırmak İçin Promosyon Ücretlerini Artırdı!**

Türkiye İş Bankası, emekli müşteri sayısını artırmak amacıyla promosyon ücretlerini sürekli olarak artırmayı hedeflemektedir. İş Bankası, yeni bir fon tutarı açıkladı ve başvuran emeklilere 15.000 TL promosyon desteği sağlayacak. Emeklilik desteği almak isteyenler, cep telefonlarına İşCep uygulamasını indirmeli ve “Müşteri olmak istiyorum” seçeneğine tıkladıktan sonra bu paraları aktarmaları gerekmektedir. Bu kolay uygulama ile binlerce lira değerinde destek alabilirsiniz. Üstelik bankanın sunmuş olduğu reklam imkanlarından yararlanarak da nakit desteği almanız mümkündür.

**Hesaplara 3 Gün İçinde Yatıyor!**

Emeklilerin hesaplarına nakit yardımı, başvuru sonrası sadece 3 gün içinde yatırılmaktadır. Bu promosyonlar, hane halkının maddi yükünü hafifletmektedir. İş Bankası’nın bu kampanyası, 31 Ekim 2023 tarihine kadar devam edecektir. Bu tarih öncesine başvuru yapan emekliler, promosyon desteği almaya hak kazanacaklardır.

Emeklilere Özel: 15.000 TL Geri Ödemesiz Para Hesabınıza Yatacak!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.