EkonomiGenelTürkiye

Mersin Büyükşehir Belediyesi 17 Pozisyona Personel Alacak

Şoför, Sağlık Personeli ve İşçi Alımı İş İlanları

Mersin Büyükşehir Belediyesi bir güncel ilanda bulundu. Belediye 6 Temizlik Personeli, 8 Hasta ve Yaşlı Bakımı Personeli, 1 Acil Tıp Teknisyeni ve 1 Yolcu Taşıma Şoförü, 1 Paramedik Personeli olmak üzere 5 farklı kadroda toplam 17 daimi işçi alacağını duyurdu. KPSS puan şartı olmadan yapılacak olan bu alım ilanına göre en az lise mezunu adaylardan müracaatların kabul edileceği açıklandı. Bu ilan, Kamupersonelialim.com yazar ekibi tarafından detaylı bir şekilde sunulmuştur.

Belediye Personeli Alımı Müracaat Kriterleri

Yolcu taşıma şoförü alımı için adaylarının E sınıfı sürücü kimlik kartına ve SRC 2-4 belgesine sahip olmaları gerekmektedir. Ayrıca, adayların Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezine kayıtlı olmaları da gerekmektedir.

Hasta ve Yaşlı Bakım personeli alımı için adayların, hasta bakım bölümünden diplomaya ve yaşlı bakım sertifikasına sahip olmaları gerekmektedir.

Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik alımı için adayların, minimum E sınıfı sürücü kimlik kartına ve SRC2-4 belgesine sahip olmaları gerekmektedir. Ayrıca, ilgili alandan diplomalarının bulunması ve ambulans aracı kullanmaya hâkim olmaları gerekmektedir. Bu pozisyonlar için adayların 34 yaşını tamamlamamış olmaları da gerekmektedir.

Temizlik Personeli alımı için adayların, minimum ilkokul diplomasına sahip olmaları ve 34 yaşını tamamlamamış olmaları gerekmektedir.

Personel Alımı Tarihi, Şekli ve Süreci

Mersin iş ilanları kategorisinde Mersin Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan İmar İnşaat tarafından yayınlanan güncel ilana müracaatlar 28 Eylül 2023 tarihinden itibaren kabul edilmeye başlanmıştır. Başvurular, 3 Ekim 2023 tarihine kadar yapılabilecektir.

Şartları sağlayan adaylar, müracaatlarını özgeçmiş formlarını [email protected] adresine mail atmaları gerekmektedir. Başvuran adaylardan işe alınmaya uygun görülenler, mülakat ve görüşmeye çağrılacaktır. Daimi kadroda istihdam, 4857 Sayılı İş Kanunu çerçevesinde gerçekleşecektir.

Başvuru kılavuzu için tıklayınız.

Mersin Büyükşehir Belediyesi 17 Pozisyona Personel Alacak

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.