EkonomiGenelTürkiye

TEB’den En Az Lise Mezunu Banka Memuru Alımı İlanı

Banka Memuru Alımı İş İlanları: Türk Ekonomi Bankası

Banka Memuru Alımı İş İlanları

Türk Ekonomi Bankası, güncel bir iş ilanıyla dikkat çekiyor. Banka, farklı illerde bulunan şubelerine personel alımı yapacağını duyurdu. 81 şehirden başvuruların kabul edileceği bildirildi. Lise, önlisans ve lisans mezunlarından yapılacak olan alım hakkında tüm ayrıntıları kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak sizler için derledik.

Personel Alımı İş İlanı Detayları ve Kadro Açıklaması

Bireysel Müşteri İlişkileri Alımı

Bu pozisyona başvuracak adayların SPK temel düzey lisansına sahip olmaları, portföy ve müşteri ilişkileri yönetimi konusunda en az 5 yıl deneyimli olmaları, yönetici yardımcısı pozisyonu için ise en az 3 yıl deneyimli olmaları ve üniversite diplomasına sahip bulunmaları gerekmektedir.

Özel Bankacılık Müşteri Hizmetleri Yetkilisi Alımı

Bu pozisyona başvuracak adayların minimum önlisans diplomasına sahip olmaları ve Çağrı Merkezinde en az 2 yıl çalışma deneyimine sahip olmaları gerekmektedir.

Şube Kobi Müşteri İlişkileri Yöneticisi Alımı

Bu pozisyona başvuracak adayların yönetici pozisyonu için KOBİ portföy ve müşteri ilişkileri yönetimi konusunda en az 5 yıl deneyimli olmaları ve kredi değerlendirme, mali analiz, dış ticaret ve finansman konularında bilgili olmaları gerekmektedir.

Müşavir Avukat / Avukat Alımı

Bu pozisyona başvuracak adayların hukuk fakültesi diplomasına sahip olmaları, İngilizce bilgisine hakim olmaları, iletişim ve organizasyon yeteneklerinin gelişmiş olmaları gerekmektedir.

Müşteri İlişkileri Yöneticisi Alımı

Bu pozisyona başvuracak adayların mali analiz ve kredi değerlendirme konularında bilgi sahibi olmaları, portföy ve müşteri ilişkileri yönetimi konusunda deneyimli olmaları, bölgesinde portföy yönetimine hakim olmaları ve dinamik çalışma ortamına uyum sağlama becerilerine sahip olmaları gerekmektedir.

Makam Şoförü Alımı

Bu pozisyona başvuracak adayların en az lise diplomasına sahip olmaları, minimum 5 yıl kurumsal firmalarda makam şoförlüğü yapmış olmaları ve düzgün diksiyona sahip olmaları gerekmektedir.

Kobi Müşteri İlişkileri Yöneticisi Alımı

Bu pozisyona başvuracak adayların herhangi bir üniversitenin İktisat, İşletme veya eşdeğer bölümlerinden diplomasına sahip olmaları, yenilikçi ve yaratıcı olmaları, takım çalışmasına yatkın olmaları gerekmektedir.

Trabzon Şube Kobi Müşteri İlişkileri Yönetici Alımı

Bu pozisyona başvuracak adayların satış yetkinliklerinin yüksek ve hedef odaklı çalışma becerilerine sahip olmaları, analitik düşünme yapısına hakim olmaları gerekmektedir.

Müşteri İlişkileri Yöneticisi Alımı

Bu pozisyona başvuracak adayların müşteri ve sonuç odaklı düşünebiliyor olmaları, risk yönetiminde başarılı olmaları, kredi değerlendirme ve dış ticaret konularında bilgili olmaları gerekmektedir.

İşletme Yöneticisi Alımı

Bu pozisyona başvuracak adayların herhangi bir üniversitenin 4 yıllık lisans bölümlerinden diplomasına sahip olmaları ve kredi değerlendirme ve mali analiz konularında bilgi sahibi olmaları gerekmektedir.

Avrupa 2 Bölgesi- Bölge Destek Görevlisi Alımı

Bu pozisyona başvuracak adayların muhaberat, yazışma, klasman vb. işlemleri yürütebilecek yeteneğe sahip olmaları gerekmektedir.

Özel Bankacılık Müşteri İlişkileri Yöneticisi Alımı

Bu pozisyona başvuracak adayların en az 5 yıl deneyime sahip olmaları, yüksek derecede İngilizce bilmeleri ve herhangi bir üniversitenin ilgili bölümünden diplomasına sahip olmaları gerekmektedir.

Satış Ticari Mobil Satış Temsilcisi Alımı

Bu pozisyona başvuracak adayların minimum lisans veya önlisans diplomasına sahip olmaları, problem çözme yeteneklerinin gelişmiş olmaları, analitik sonuç odaklı olmaları, grup çalışmasına hakim olmaları gerekmektedir.

Banka Personeli Alımı Başvuru Süreci

Ekonomi Bankası tarafından yapılacak olan personel alımı başvuruları aşağıdaki link üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir.

Başvuru yapmak için buraya tıklayınız.

TEB'den En Az Lise Mezunu Banka Memuru Alımı İlanı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.