EkonomiGenelTürkiye

“1 Ekim 2023 Pazar: Gram, Çeyrek ve Tam Altın Güncel Fiyatları”

Altın Fiyatları: Faiz Kararının Etkisi ve Eylül Ayı Beklentileri

Altın Fiyatları Nasıl Etkileniyor?

Faiz kararları altın fiyatları üzerinde önemli bir etkiye sahiptir. Son faiz kararının ardından altın fiyatlarının düşüş yaşadığı görülmektedir. Ancak, Eylül ayının sonuna doğru altının rotası nasıl şekilleneceği merak edilmektedir.

Gram Altın Fiyatları: İleriye Dönük Beklentiler

Güncel altın fiyatlarına bakıldığında, gram altının 2.000 TL’yi aşması beklenmektedir. Altın bugün ne kadar? Gram altının seyri nasıl olacak? Altındaki artış sürecek mi? Sorularının yanıtları merak edilmektedir.

1 Ekim 2023 Pazar güncel altın fiyatı ne kadar? 1 Ekim 2023 Pazar tam altın kaç TL? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? Yarım altın kaç Türk lirası? Faiz kararının ardından altın fiyatı yükseldi. Gram altın iki bin lira olur mu?

Altın fiyatları sürekli olarak rekor kırmaktadır. Faiz artışıyla birlikte doların değer kazanması, altın fiyatlarının artışını hızlandırmıştır. Ancak doların hareketlerinin yavaşlaması ve Ons Altın tarafında güçlü bir hareket olmaması nedeniyle altın fiyatları yatay bir seyir izlemektedir. Bayram sonrasında yeni haftada küçük çaplı yükseliş yaşanan altın fiyatları, daha sonra faiz artışının beklentilerden daha yüksek olmasıyla büyük bir geri çekilme yaşamıştır. Eylül ayında altın fiyatlarında nasıl bir durum bekleniyor? İşte güncel altın fiyatları…

Gram Altının Son Durumu

1 Ekim 2023 Pazar güncel çeyrek altın fiyatı ne kadar? 1 Ekim 2023 Pazar gram altın fiyatı ne kadar? 1 Ekim 2023 Pazar altın fiyatları güncel

Gram altın alış fiyatı: 1.675,75 TL – Satış fiyatı: 1.684,55 TL

Çeyrek altın alış fiyatı: 2.603,66 TL – Satış fiyatı: 2.661,20 TL

Yarım altın alış fiyatı: 5.191,05 TL – Satış fiyatı: 5.322,41 TL

Cumhuriyet altını alış fiyatı: 10.415 TL – Satış fiyatı: 10.612 TL

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.