EkonomiGenelTürkiye

Aktif Yatırım Bankası, 8 Ünvan İçin Personel Alımı Yapıyor.

2023 Banka İş İlanları

Aktif Yatırım Bankası İş İlanları

Aktif Yatırım Bankası, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Banka, KPSS şartı olmadan yapılacak olan alımlar için lise, önlisans ve lisans mezunlarına uygun kadrolara yer verecektir. Ayrıca, öğrenim gören stajyer alımları da yapılacaktır. İşveren tarafından tam zamanlı istihdam sağlanacaktır.

Banka İş İlanı Unvanları

Aktif Yatırım Bankası, aşağıdaki unvanlarda personel alımları yapacaktır:

  • Stajyer Alımı
  • Bilgi Teknolojileri Müfettişi Alımı
  • Çalışan Deneyimli Stajyer
  • Menkul Operasyonları Uzmanı
  • Çağrı Merkezi Uzman Yardımcısı
  • Fon Operasyonları Uzmanı
  • Hazine Operasyon Uzmanı
  • Uluslararası Operasyon Uzmanı Alımı

Banka Personeli Alımı Müracaat Koşulları

Takım çalışmasına yatkın, deneyimli uzman yardımcıları arasından personel seçilecektir. Başvuru yapabilmek için, ilan yayın tarihi itibariyle ilgili unvana uygun niteliklere sahip olmanız gerekmektedir. Adayların kamu haklarından mahrum bırakılmamış olması ve kurum tarafından gerçekleştirilecek olan arşiv ve güvenlik soruşturması sonuçlarının olumlu olması gerekmektedir.

Başvuru yapabilmek için, Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olmanız gerekmektedir. Ayrıca, bilgisayar kullanımında etkin ve Microsoft Office programlarına hakim olmanız beklenmektedir. İngilizce dil şartı, bazı unvanlarda aranmaktadır. Bu dil şartı, okuma ve yazma düzeyinde olma gereksinimini içermektedir. Bankacılık kariyerine ilgi duyan, iletişim becerileri güçlü adaylara öncelik verilecektir.

Personel Alımı İlanına Başvurular Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

Aktif Yatırım Bankası tarafından yayımlanan ilana başvurular başlamıştır. Başvurunuz için güncel bir özgeçmiş (CV) hazırlayın. Özgeçmişinizde, eğitim, iş deneyimi, yetenekler ve iletişim bilgilerinizi detaylı bir şekilde sunmanız önemlidir. Ayrıca, referanslarınıza da yer verdiğinizden emin olunuz. Başvurularınızı aşağıda verdiğimiz linke tıklayarak online olarak yapabilirsiniz.

Başvuru yapmak için buraya tıklayınız.

Aktif Yatırım Bankası, 8 Ünvan İçin Personel Alımı Yapıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.