EkonomiGenelTürkiye

Özel Sektör Çalışanlarına Kamu Bankası’ndan Yeni Kredi Kampanyası

Halkbank Özel Sektöre Özel Kredi İmkanı Sunuyor!

Özel Sektöre Özel Cazip Faiz Oranları

Halkbank, özel sektör çalışanlarına yönelik olarak aylık sadece 2.973 TL taksitle kredi imkanı sağlayacağını duyurdu. Banka, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, “Özel sektörde çalışan müşterilerimizin nakit ihtiyaçları için cazip faiz oranları ve bütçelerine uygun geri ödeme seçenekleri sunuyoruz” dedi.

Farklı Ödeme Seçenekleri

Özel sektör çalışanları, Halkbank üzerinden kullanacakları krediyi aylık eşit taksitli, artan ya da azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli ya da serbest ödeme planı seçenekleriyle ödeyebilecekler.

Başvurular Nasıl Yapılır?

Kredi başvuruları, Halkbank’ın internet şubesi, banka şubesi veya mobil bankacılık üzerinden yapılabiliyor. Başvurularınızı en yakın Halkbank şubesine giderek de gerçekleştirebilirsiniz.

Geri Ödeme Tablosu

Kredi çekmek isteyenler için geri ödeme tablosu da belirlendi. Örneğin, 50 bin TL kredi kullanılması durumunda, 36 ay vadeyle aylık sadece 2.973 TL taksit ödemesi yapılacak. Faiz oranı ise %3,75 olarak belirlendi. Halkbank yetkilileri, ayrıca vade seçenekleri hakkında da bilgi verdi.

Farklı Vade Seçenekleri

Kredi tutarı 50 bin TL’ye kadar olanlar için 36 ay, 50.001 TL ile 100 bin TL arasında olanlar için 24 ay, 100.001 TL ve üzeri miktarlar için ise 12 ay vade oranı uygulanacak.

Detaylı bilgilere Halkbank’ın resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Özel Sektör Çalışanlarına Kamu Bankası'ndan Yeni Kredi Kampanyası

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.