EkonomiGenelTürkiye

2023 Ekim Ayında İş Bankası Yeni Personel Alım İlanı

Banka Personel İlanı – Eşsiz Fırsatlar

İş Bankası, yeni personel alımı ilanıyla büyük bir fırsat sunuyor. Banka tarafından yayımlanan güncel ilana göre, İstanbul, Antalya ve Bursa illerinde banka personeli alımı yapılacaktır. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak ilanın ayrıntılarını sizler için derledik.

Banka Tarafından Yapılan Güncel Açıklama

“Kurumsal şubelerimizde çalışacak Uzman Yardımcıları, kurumsal ölçekli firmalara yüksek kalitede hizmet sunmak üzere Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi olarak görev yapacaklardır. Müşterinin ihtiyaçlarını ve bulunduğu sektörün dinamiklerini anlayarak analizler yapacaklar, müşterinin risk/getiri tercihlerini ve ihtiyaçlarını belirleyecekler ve piyasalardaki gelişmelere göre müşterinin finansal portföyünü yönetecekler. Ayrıca, müşteri portföyünün karlılığını artırmak ve yatırım portföylerini güncellemek için çalışmalar yürütecekler.”

Alım Yapılacak Şehirlerin Listesi

Banka, İstanbul, Antalya ve Bursa illerinde Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi olarak çalışacak Uzman Yardımcıları istihdam edecektir.

Banka Personel Alımı Şartları

31 Aralık 2023 tarihine kadar 4 yıllık bir üniversite bölümünden mezun olmanız gerekmektedir. Uzman Yardımcısı ve Sistem Uzmanı pozisyonlarında başarısız olan adaylar, bu pozisyonlara başvuramayacaklardır. Başvuru yapabilmek için 30 yaşından gün almamış olmanız gerekmektedir.

İş Bankası İş İlanına Başvuru İşlemleri

Banka tarafından yayımlanan ilana başvurular başlamıştır. Adaylar başvurularını 8 Ekim 2023 tarihine kadar tamamlamaları gerekmektedir. Başvurular sadece online olarak kabul edilecektir ve şahsen veya posta yoluyla başvuru yapılmayacaktır.

Başvuru yapmak için buraya tıklayınız.

2023 Ekim Ayında İş Bankası Yeni Personel Alım İlanı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.