EkonomiGenelTürkiye

Hyundai’den Ekim Ayında En Uygun Sıfır Araba Teklifi!

TÜRKİYE’DE OTOMOBİL SEKTÖRÜNDE DEĞİŞİM RÜZGARI

Otomobil sektörü Türkiye’de büyük bir krizin ortasında bulunuyor. Otomobil fiyatlarının artmasıyla birlikte, kredi musluklarının da kapanması sektörü olumsuz etkiledi. Beklenen satışlar gerçekleşmedi ve maliyet artışları sektörü daha da zor duruma soktu. Bu durumdan dolayı şirketler, zorunlu olarak radikal kararlar alarak kar paylarından feragat etmek zorunda kaldılar.

HYUNDAİ, YENİ FİYAT LİSTELERİNİ AÇIKLADI!

Hyundai, yeni fiyat listelerini iki gün boyunca açıklamamıştı. Ancak hesaplamaların yapıldığı ve fiyatların güncellendiği biliniyordu. Bugün firma, yeni fiyat listelerini yayınladı. İncelemeler sonucunda Hyundai’nin zam kararı almadığı görüldü. Düşen otomobil satışlarını daha fazla etkilememek adına Hyundai, diğer firmalar gibi zam yapmama kararı aldı. Son iki ay boyunca otomobil fiyatlarına önemli bir zam yapılmamış oldu.

EN UCUZ SIFIR ARABA!

Türkiye’de, en ucuz sıfır kilometre otomobil kategorisinde iki firma arasında yoğun bir rekabet yaşanıyor. Hyundai, Fiat ile yarışırken son iki aydır zirvede yer alıyor. Her iki firmanın da yerli üretim yapması, bu firmaların en ucuz araba kategorisindeki modellerinin arkasında yer almalarını sağlıyor. Hyundai firmasının satışa sunduğu Hyundai i10 modeli halen Türkiye’nin en ucuz arabası olarak biliniyor.

HYUNDAI i10 FİYAT LİSTESİ!

Hyundai i10 için firmadan yayınlanan yeni fiyat listesi şu şekildedir:

– Hyundai Yeni i10 1.0 MPI 67 PS Jump Benzinli, Manuel Vites: 725.000 TL

– Hyundai Yeni i10 1.0 MPI 67 PS Jump Benzinli, Otomatik Vites: 770.000 TL

– Hyundai Yeni i10 1.2 MPI 84 PS Style Benzinli, Otomatik Vites: 790.000 TL

– Hyundai Yeni i10 1.2 MPI 84 PS Elite Çift Renk Benzinli, Otomatik Vites: 850.000 TL

Hyundai'den Ekim Ayında En Uygun Sıfır Araba Teklifi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.