EkonomiGenelTürkiye

Halkbank’tan Faizsiz Kredi İmkanı: 225.000 TL Limitli Müjde! Fırsatı Kaçırmamanız İçin Hazır Olun!

**Halkbank, 225.000 TL Limitli Faizsiz Kredi İle Destek Sunuyor! Bu Fırsatı Kaçırmayın**

Kamu bankaları, ekonomiye can suyu olacak destek kredilerini birbirini takip eden açıklamalarla duyurmaya devam ederken, Halkbank da bu açıklamalardan birini yaptı.

Halkbank, ekonomiye verdiği destek kredileriyle adından söz ettiren bir bankadır. Kadınların ekonomik bağımsızlıklarını kazanmalarını hedefleyen Halkbank, Kadın Girişimci Destek Kredisi paketleriyle de dikkat çekiyor.

**Halkbank Kadın Girişimci Destek Kredisi Paketi Başvurusu Başladı!**

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, yaptığı açıklamada kadın girişimcilere pozitif ayrımcılık yaptıklarını belirtiyor ve şunları söylüyor: “Örneğin, ‘KOSGEB KOBİ Finansman Destek Paketi’ kapsamında sunulan azami 50 bin TL limitli girişimci kredisini, kadın girişimci olması durumunda 70 bin TL olarak sunuyoruz. Kadın girişimcilerimiz ayrıca, Hazine ve Maliye Bakanlığı destekli sıfır faizli kredilerden de faydalanabilmektedir. Örneğin; genç kadın girişimciler, esnaf ve sanatkarlar için 100.000 TL limitli; en az 1 yıllık ustalık belgesine sahip kadın girişimciler, esnaf ve sanatkarlar içinse 225.000 TL limitli, sıfır faizli kredi kullanma imkanı sunuyoruz.”

**Halkbank Kadın Girişimci Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?**

Halkbank tarafından kadınlara verilen kadın girişimci kredisi paketinde birçok seçenek bulunmaktadır. Başvuru yapmak için aşağıdaki şartları taşıyor olmanız gerekmektedir:

– Gerçek kişi şahıs işletmesi veya hisselerinin en az %50’si başvuru tarihi itibarıyla kadınlara ait olan işletmeler
– İş planında gösterilen projeyi gerçekleştirebilecek yürütme ve organizasyon yeteneğine sahip kadınlar
– Sahibi veya ortağı olduğu işletmenin yönetimine ve faaliyetine aktif olarak katılan kadınlar

Kredi paketi, 36 aya kadar vadeli olarak sunulmaktadır. Yukarıdaki şartları taşıyan ve KOSGEB uygulamalı girişimcilik eğitimini tamamlayarak belgesini alan kadın girişimciler, başvurularını en yakın Halkbank şubesine giderek yapabilirler.

Halkbank'tan Faizsiz Kredi İmkanı: 225.000 TL Limitli Müjde! Fırsatı Kaçırmamanız İçin Hazır Olun!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.